Boom kappen

% Volumekorting
Boom kappen
Boek deze klus
108 keer aangevraagd
4020 gescreende hoveniers
Spoed- & garantieservice
Onze vakmannen scoren een 9.2
Geen voorrijkosten

Er zijn verschillende redenen voor het kappen van een boom. Er kan sprake zijn van ziekte, overlast of een gevaarlijke situatie. Laat je helpen door een hovenier uit de buurt. De vakman zal de boom veilig neerhalen, de boom in stukken zagen, en netjes afvoeren. Reken op een prijs van €354, bekijk de klus kleine boom kappen,- voor een kleinere boom van 3 meter hoog tot €800,- voor een grote boom van 15 meter.

Lees meer
Boek deze klus

Hoe werkt het

Selecteer je klus
1.

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert
2.

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf
3.

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste hoveniers

Avatar 1
3257 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,52/5 (832 recensies)

‘Inhoudelijk prima werk geleverd. Ik zou het liefst 4.5 sterren omdat communicatie via google translate niet altijd even gemakkelijk is maar zoals gezegd verder prima. De vakmensen waren ook vriendelijk.’

Avatar 2
841 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,78/5 (287 recensies)

‘De klus is geklaard en hij heeft het uitstekend gedaan’

Avatar 3
292 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,76/5 (102 recensies)

‘de klus werd snel en vakkundig geklaard. De vakman was vriendelijk en netjes, en had prima kennis van zaken. Ik zou hem zeker aanraden.’

Boom kappen door een hovenier van Zoofy

Wat kost bomen kappen? Bomen zijn prachtig, maar ze zijn vaak ook heel groot en vullen de beperkte ruimte snel op. Zeker als je ooit een klein boompje plantte, kan je verrast worden over hoe snel die de hoogte in is geschoten. Een boom in je tuin of op je erf kan zon wegnemen, voor overlast door bladval zorgen en in de weg staan voor constructies of toegang. De boom laten kappen door een vakman is dan een oplossing.

De kosten boom kappen zijn gelukkig niet hoog, maar hangen af van een paar factoren. Het formaat van de boom is daarvan een belangrijke. Het is erg aan te raden om bomen kappen over te laten aan een hovenier. Als je als amateur een grote boom probeert te kappen, kan er flinke schade aan je tuin ontstaan. Om nog maar te zwijgen van de ellende als (een stuk van) de boom op je huis terecht komt. Een hovenier bespaart je veel kopzorgen, en voert de klus snel, netjes en zonder veel overlast uit. Op Zoofy vind je snel de vakman die je nodig hebt.

Wij geven je op deze pagina een duidelijk overzicht van de kosten boom kappen, en hoe die klus in zijn werk gaat.

Boom kappen
★★★★★
★★★★★

"Prima volgens afspraak en snel afgehandeld, top. "

Lees meer

Nick Didden uit Beverwijk

donderdag 7 september

Boom kappen
★★★★★
★★★★★

"De beste vakman die ik ooit heb ontmoet. Een hele goede professional! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, echt prachtig geworden! Ongelofelijk! The best professional I ever met in my life, I would certainly reccomand him. He's amazing. Makes everything beautiful and is very fast. "

Lees meer

monica wijnakker uit 's-Gravenhage

maandag 17 mei

Boom kappen
★★★★★
★★★★★

"Rene is een echte vakman met grote kennis van zaken. 5 sterren. "

Lees meer

Erik Scheer uit

zondag 17 november

Boom kappen
★★★★★
★★★★★

"Hardstikke goed gedaan. Prettige mensen."

Lees meer

Rob Bronsgeest uit Leidschendam

donderdag 1 augustus

Boom kappen
★★★★★
★★★★★

"Deze vakman/ Mark, heeft zijn werk keurig gedaan in een redelijke tijd en hij heeft het afval netjes afgevoerd. Hij is klantvriendelijk, secuur en betrouwbaar. Bovendien geeft hij nog wat deskundige uitleg bij zijn werkzaamheden! Het verwijderen van de dode boom geeft nu een mooie open en verzorgde blik. Een dikke 10 voor zijn werk en presentatie! Mevrouw T van de Laar"

Lees meer

Thérèse van de Laar uit Afferden

vrijdag 17 augustus

Overige klussen

Boomstronk verwijderen Gras inzaaien Struik verwijderen Tuinonderhoud Zomerklaar Snoeiwerk Graszoden leggen Kunstgras aanleggen Tuin egaliseren Terras aanleggen Tuinman Tuinhuis plaatsen