Regel nu jouw hovenier

Kunstgras aanleggen

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3193 hoveniers in jouw regio

Kunstgras vergt minder onderhoud en is tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van echt gras. Een vakman kan het voor je leggen. Het oude gras wordt verwijderd en er wordt een zandbed aangelegd. Daarna wordt alles netjes gelegaliseerd en kan het leggen beginnen. Maak hiervoor een afspraak met een hovenier uit de buurt.

Regel nu jouw hovenier
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Kunstgras aanleggen door een hovenier van Zoofy

Als u gezegend bent met een tuin, is het zonde om die te verwaarlozen. Een mooie tuin kan u en uw gezin immers veel vreugde brengen. Helaas kost het onderhouden van een tuin veel tijd. Gelukkig is er de ideale oplossing: kunstgras leggen. Voordat u dit laat doen, is het handig om meer te weten te komen over de kunstgras aanleg prijzen, het onderhoud en de voordelen. Daarom geven wij u alle informatie die u nodig heeft!

Het belang van een mooie tuin

In een mooie, goed onderhouden tuin kunt u genieten van talloze gezellige momenten met uw gezin, familie en vrienden. U kunt er ontspannen na een zware en vermoeiende werkdag of u kunt er van de zon genieten zonder door anderen gestoord te worden. Zwemmen in het zwembad met de zon op je gezicht of een gezellig familiefeest met een barbecue voor je verjaardag, het kan allemaal in een mooie tuin! Uw tuin is een belangrijke plek, vooral als u kinderen en huisdieren heeft. Er is niets dat zij leuker vinden dan spelen in de frisse lucht. Daarom is het belangrijk om een mooie, veilige tuin te hebben, en kunstgras maakt het je makkelijker!

De voordelen van kunstgras

De aanleg van kunstgras heeft veel voordelen. Daarom is het de laatste tijd steeds populairder geworden. Het grootste voordeel van kunstgras is dat het nauwelijks tijd kost om te onderhouden. Hierdoor heeft u meer tijd om van uw tuin te genieten. Kunstgras hoeft niet bewaterd te worden tijdens een droge zomer, u hoeft het niet te bemesten en er hoeven geen onkruidverdelgers gebruikt te worden.

Als u kiest voor natuurgras, kunt u ook een tuinman uw gazon laten onderhouden, maar dat kost u na verloop van tijd veel geld. Met kunstgras bespaart u dat geld. Hoewel de aanschafprijs van kunstgras vrij prijzig kan zijn, is het na verloop van tijd de goedkoopste manier om van een mooie tuin te genieten! Kunstgras is ook handig als u kinderen heeft, want die kunnen lekker in de tuin rollen zonder vies te worden. Heeft u een zwembad? Dan blijft het langer schoon, omdat er geen vuil of grassprieten in terechtkomen.

Wat kost kunstgras?

Wilt u kunstgras laten aanleggen? Dan is het goed om te weten wat het u gaat kosten. Het is belangrijk om te weten dat de prijs van het leggen van kunstgras afhankelijk kan zijn van een aantal factoren. Het soort kunstgras dat u kiest, de professionele honoraria van de hovenier, de keuze van de ondergrond en de benodigde hoeveelheid hebben allemaal een grote invloed. Toch kunnen we u al een idee geven van de prijzen voor het leggen van kunstgras.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach