Regel nu jouw hovenier

Tuinman gezocht?

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4578 hoveniers in jouw regio

Regel nu een tuinman voor onderhoud aan je tuin. Een tuinman helpt jouw tuin er weer pico bello uit te zien.

Regel nu jouw hovenier
218 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Tuinman gezocht voor verschillende tuinklussen

Tuinman gezocht

Tuinman gezocht bij jou in de buurt? Geniet je graag van een fleurige tuin maar heb je zelf geen groene vingers? Dan zit je bij Zoofy goed. Een tuinman (of tuinvrouw) zorgt er weer voor dat jouw tuin er pico bello uit komt te zien. Vaak is er verwarring tussen een tuinman en een hovenier. Maar er is wel degelijk verschil. Maar wat is het verschil en wanneer heb je wie nodig? Een tuinman houdt zich bezig met kleine of grote tuin onderhoudsbeurten. Hierbij kun je denken als klussen als snoeiwerk, onkruid verwijderen en gras zaaien of maaien. Wil je je hele tuin op de schop gooien in de vorm van een nieuw tuinontwerp, dan kun je beter een hovenier optrommelen. Een hovenier is vaak ook een stratenmaker. Op deze pagina vind je verder informatie over de tuinman gezocht prijs.

Wat kost een tuinman?

Heel handig zo'n tuinman. Maar wat kost een tuinman per uur eigenlijk? Daar doen we bij Zoofy niet geheimzinnig over. We houden van een no-bullshit cultuur en zijn daarom zo transparant mogelijk naar onze klanten toe over de kosten van een tuinman. Bij Zoofy ligt het uurloon van een tuinman op €55 per uur. De gemiddelde kosten van tuinman klussen liggen overigens allemaal rond de €55 per uur. Dit is exclusief eventueel bijkomende materiaalkosten.

Goedkope tuinman gezocht

Zoek je een goedkope tuinman? Die hebben we helaas niet. We vinden dat al onze vakmannen een goed salaris verdienen. Wellicht als je een hobby tuinman gezocht via via, goedkoper uit. Onze vakmannen zijn zzp'ers die we helaas niet voor een appel en een ei kunnen laten opdraven. De kosten van een tuinman blijven bij ons echter wel beperkt, doordat wij geen voorrijkosten rekenen. We werken alleen met vakmannen bij jou in de buurt. Dat bespaart je gemiddeld zo'n €20 euro per klus. Ook geven we een garantie van twee maanden op al onze klussen. We zijn erg zeker van ons product, maar er kan altijd iets onverhoopt misgaan. Als je niet tevreden bent met de uitvoering van de klus, zoeken we samen voor een oplossing tot je dat wel bent.

tuinman

 Boek een tuinman

Klushulp van Zoofy

Of je nou een tuinman in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Den Haag zoekt: overal in het land bieden we klushulp aan. Maar onze pool met vakmannen stopt niet bij alleen tuinmannen. Zoofy kan jou helpen met elke onderhoud- of reparatieklus in of rondom het huis. Dus bij die lekkage in huis kun je één van onze loodgieters inschakelen. Voor een lekkage buitenshuis hebben we dakdekkers. Of elektriciens die jouw kookplaat aansluiten met een perilex aansluiting, of een cv installateur die jou met spoed komt helpen met je cv-storing. Onze klusjesmannen zijn manusjes-van-alles. Met allerlei kleinere mindere complexere klussen kunnen zij jou helpen. Denk bijvoorbeeld bij het ophangen van een lamp of het monteren van een kattenluik. En hoewel je met een kat in huis, de muizen ver weg houdt, kun je ons ook altijd inschakelen wanneer je last hebt van ongedierte. Wil je meer verduurzamen en kies je voor de aanschaf van slimme apparatuur zoals een Nest learning thermostaat? Ook daar hebben we mannetjes voor in onze smart home afdeling. Wat je klus ook is, met Zoofy is het zo gefikst.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af