Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Demkos

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,94/5 - 16 reviews

Demkos
16
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Klusjesman

Elektricien

's-Hertogenbosch
16 klussen uitgevoerd
elektrische poort , aardlekschakelaar vervangen , elektrische deuropener installeren of repareren
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Elektricien

Over Demkos loodgieter

Welkom bij Demkos, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio 's-Hertogenbosch. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Demkos zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Demkos staat voor je klaar om elke loodgieter k Lees meer...

Reviews over Demkos

klus is geklaard, vond de prijs veel te hoog. werk was goed.

Bij het 1e telefooncontact heeft hij heldere tijdindicatie aangegeven. Door diverse vragen te stellen kon hij al eerste hulp op afstand geven. Cemil heeft het probleem snel en vakkundig verholpen en daarnaast ook wat adviezen gegeven hoe dit in de toekomst te voorkomen. Topwerk!

Cemil heeft bij mij de verstopping en lekkage echt prima verholpen. Met goede suggesties hebben we gekozen voor een betrouwbare oplossing die hij keurig heeft uitgevoerd. Duidelijk in zijn communicatie, betrouwbaar in zijn werk en afspraken. Ook de nazorg echt prima opgepakt.

Cemil is bij mijn vader langs geweest voor een verstopping in de gootsteen. Mijn vader woont alleen en ik kon er niet bij zijn. Maar ben met alles op de hoogte gehouden dmv telefoongesprek. De gootsteen is in ieder geval netjes ontstopt, en wij zijn zeer tevreden over de manier van handelen.

Cemil is een top vakman! Hij weet duidelijk wat hij doet, en hij is pas tevreden als de klant tevreden is. Hij geeft duidelijke opties en vraagt eerst voor goedkeuring voordat hij werkzaamheden uitvoert, zo kom je als klant zeker niet voor verrassingen te staan.

Cemil is een vriendelijke vakman met oog voor detail. Snel en grondig. Zeer tevreden!

Cemil was great! He came at 11pm to help me with a plumbing emergency. Was super clear and fast in communication, and fixed the problem nicely.

De klus was zeer goed en netjes gedaan. Toen ik er achter kwam dat de toiletpot die ik aangeschaft had de verkeerde aansluiting bleek te hebben, heeft Cemil goed geholpen met het vinden van een andere toiletpot bij Gamma met de juiste aansluiting

Fantastisch! Perfectionistisch, kletst gezellig en heel goed in zijn vak! Echt een topper.

Ik ben ENORM tevreden over Cemil Kösen. Bijzonder vriendelijk en toegankelijk in de omgang en communicatie. Na een supersnelle reactie op mijn oproep stond hij de ochtend erna al vroeg op de stoep. De klus bleek lastiger dan verwacht, maar Cemil vertrekt niet, voordat de klus geklaard is en de klant tevreden is met het eindresultaat. Mijn dag was helemaal gemaakt door het goede eindresultaat en de benodigde expertise en ervaring. Ik zou Cemil bij een volgende klus ook zeker aanvragen als voorkeur en raad iedereen aan om hem een klus te laten doen. Meer dan tevreden!

Jan het is een zéér goede vakman. De klus is volkomen naar wens gedaan. Enkele andere vragen vol hulp zijn ook gedaan.

Levert goed werk af en werkt netjes. Maakt duidelijke afspraken en betrekt je bij alles wat hij doet. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast een hele vrolijke vakman!

Snel, goed en fijn om mee te werken.

Super tevreden, Cemil werkt zeer nauwkeurig, denkt mee en is heel oplossingsgericht.

Vakkundig, snel en met veel uitleg

Wij waren ontzettend tevreden over Cemil! Cemil gaat professioneel en deskundig te werk! Hij is erg vriendelijk, denkt in oplossingen, kletst graag en is een pietje precies! Naast het inbouwen van de vaatwasser heeft hij ook andere aanpassingen gedaan in onze keuken die nodig waren om de vaatwasser te laten werken (ook op lange termijn). Ik zou Cemil bij volgende klussen ook graag willen boeken en raad hem om deze reden ook zeker aan!

Zoofy.nl 4.94 16 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

onderhoud atag visgraat vloer ikea bank in elkaar zetten lekkage schoorsteen regendouche plaatsen / vervangen leidingwerk offerteservice kastdeuren stellen rookgasafvoer aanleggen cinewall plaatsen lamp ophangen infraroodpaneel installeren vinyl vloer leggen magnetron inbouwen lamp vervangen verhuiswagen met een verhuizer
Boek direct een vakman