Regel nu jouw klusjesman

Klusjesman voor 1/2 dag

Vanaf €245 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2376 klusjesmannen in jouw regio

Heb je een lijst met klussen die je nu echt graag gedaan wilt hebben? Schakel de hulp in van een vakman. Omschrijf wat er allemaal moet gebeuren en maak direct een afspraak met een klusjesman die jou 4 uur lang komt helpen.

Regel nu jouw klusjesman
71 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Een klusjesman voor al jouw klussen

In 4 uur kan een klusjesman een hoop klussen uitvoeren. Als jij veel kleine klusjes hebt liggen, kan de klusjesman die voor jou in orde maken. Het inhuren van een vakman kan je op deze manier een hoop werk uit handen nemen. Klusjesmannen zijn manusjes van alles. Dat wil zeggen dat ze bij vrijwel alle klussen die jij hebt liggen een helpende hand kunnen bieden. Een klusjesman kan helpen bij onder ander: Het ophangen van een gordijnrails, het ophangen van een lamp, (Ikea) meubelmontage, laminaat aanleggen, je nieuwe tv ophangen, een kookplaat inbouwen, Het ophangen van een schilderij, de wc-bril vervangen, plinten leggen of bij het behangen. Onze klusjesmannen kunnen de klussen voor jou doen waar je zelf geen tijd of zin in hebt.

Via onze website regel je een klusjesman die je een halve dag komt helpen. Op onze website staan alleen de beste vakmensen. Wij willen wel dat jij tevreden bent over het werk dat in die 4 uur geleverd wordt.

Waar hebben wij klusjesmannen?

Wij hebben onder andere een klusjesman in Amsterdam, klusjesman Apeldoorn, klusjesman Nijmegen, klusjesman Rotterdam, klusjesman Leeuwarden, klusjesman Leiden, klusjesman Utrecht, klusjesman Venlo, klusjesman Almere, klusjesman Amersfoort, klusjesman Den Bosch, klusjesman Den Haag en een klusjesman in Arnhem.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach