Klusjesman voor 1/2 dag

Vanaf €179 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 454 Klusjesmannen bij jou in de buurt

Heb je een lijst met klussen die je nu echt graag gedaan wilt hebben? Schakel de hulp in van een vakman. Omschrijf wat er allemaal moet gebeuren en maak direct een afspraak met een klusjesman die jou 4 uur lang komt helpen.

Nu regelen
9 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 264 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Een klusjesman voor al jouw klussen

In 4 uur kan een klusjesman een hoop klussen uitvoeren. Als jij veel kleine klusjes hebt liggen, kan de klusjesman die voor jou in orde maken. Het inhuren van een vakman kan je op deze manier een hoop werk uit handen nemen. Klusjesmannen zijn manusjes van alles. Dat wil zeggen dat ze bij vrijwel alle klussen die jij hebt liggen een helpende hand kunnen bieden. Een klusjesman kan helpen bij onder ander: Het ophangen van een gordijnrails, het ophangen van een lamp, (Ikea) meubelmontage, laminaat aanleggen, je nieuwe tv ophangen, een kookplaat inbouwen, Het ophangen van een schilderij, de wc-bril vervangen, plinten leggen of bij het behangen. Onze klusjesmannen kunnen de klussen voor jou doen waar je zelf geen tijd of zin in hebt.

Via onze website regel je een klusjesman die je een halve dag komt helpen. Op onze website staan alleen de beste vakmensen. Wij willen wel dat jij tevreden bent over het werk dat in die 4 uur geleverd wordt.

Waar hebben wij klusjesmannen?

Wij hebben onder andere een klusjesman in Amsterdam, klusjesman Apeldoorn, klusjesman Nijmegen, klusjesman Rotterdam, klusjesman Leeuwarden, klusjesman Leiden, klusjesman Utrecht, klusjesman Venlo, klusjesman Almere, klusjesman Amersfoort, klusjesman Den Bosch, klusjesman Den Haag en een klusjesman in Arnhem.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af