Regel nu jouw verduurzamen woning

Radiatorfolie aanbrengen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3151 woningen verduurzamen in jouw regio

Radiatorfolie aanbrengen? Boek via Zoofy eenvoudig een specialist om jouw woning te verduurzamen. De investering is vaak snel terug te verdienen.

Regel nu jouw verduurzamen woning
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Woning verduurzamen met radiatorfolie

Laat via Zoofy eenvoudig radiatorfolie aanbrengen op jouw radiator. Met radiatorfolie kun je tot wel 75 tot zelfs 95% van de warmtestraling verminderen. Radiatorfolie is een eenvoudige en goedkope manier om je woning energiezuiniger te maken. Het plaatsen van radiatorfolie achter je radiatoren helpt om de warmte beter te verdelen in de ruimte en zo energie te besparen. 

Type radiatorfolie

Eerst is het belangrijk om te weten dat er twee soorten radiatorfolie zijn: zelfklevend en niet-zelfklevend. Zelfklevend is eenvoudiger aan te brengen, maar niet-zelfklevend geeft een beter resultaat. Hieronder geven wij geven we je een stap-voor-stap uitleg over hoe je radiatorfolie kunt aanbrengen.

Radiatorfolie zelf plaatsen stappenplan

  • Stap 1: Bereid de radiatoren voor Voordat je begint met het aanbrengen van de radiatorfolie, is het belangrijk om de radiatoren goed schoon te maken. Gebruik hiervoor een stofzuiger of een doek met een milde reinigingsoplossing.
  • Stap 2: Meet de afmetingen van de radiatoren Meet de breedte, hoogte en diepte van de radiatoren, zodat je de juiste maat radiatorfolie kunt kopen.
  • Stap 3: Snijd de radiatorfolie op maat Knip de radiatorfolie op de juiste maat, zodat deze precies past achter de radiatoren.
  • Stap 4: Breng de radiatorfolie aan Breng de radiatorfolie aan achter de radiatoren, zorg dat deze recht hangt en goed aansluit.
  • Stap 5: Voel de verschil Laat de radiatorfolie een paar dagen zitten en voel het verschil in warmteverdeling in de kamer.

Radiatorfolie laten plaatsen via Zoofy

Het aanbrengen van radiatorfolie is een eenvoudige en goedkope manier om energie te besparen. Maar als je liever geen zelfwerkzaamheid verricht, dan kun je een vakman boeken via Zoofy. Zoofy biedt een eenvoudige en overzichtelijke manier om een betrouwbare vakman te boeken, zonder het vergelijken van offertes. Zoofy werkt alleen met vakmannen die een gemiddelde score van 9,2 uit 10 halen. Zo weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach