Regel nu jouw hovenier

Tuinmeubel monteren

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2317 hoveniers in jouw regio

Laat je tuinmeubel installeren via Zoofy. Boek hier direct jouw vakman. Géén gedoe met offertes en géén voorrijkosten.

Regel nu jouw hovenier
8 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je tuinmeubelen in elkaar zetten

Jij wilt je tuinmeubelen laten in elkaar zetten. Tuinmeubel monteren is het proces waarbij je tuinmeubelen in elkaar worden gezet. Dit kan door een vakpersoon worden gedaan, maar je kunt het ook zelf doen.

Voordelen van tuinmeubels monteren

De voordelen van het laten monteren van je tuinmeubelen door een vakpersoon zijn dat je zeker weet dat het goed wordt gedaan. Een vakpersoon heeft de juiste kennis en ervaring om je tuinmeubelen goed in elkaar te zetten. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat je tuinmeubelen stevig en veilig zijn.

De nadelen van het laten monteren van je tuinmeubelen door een vakpersoon zijn dat het kostbaar kan zijn. De kosten voor het laten monteren van je tuinmeubelen kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en het type tuinmeubelen dat je hebt. Daarnaast kan het ook tijdrovend zijn, omdat je moet wachten tot de vakpersoon de tuinmeubelen komt monteren.

Als je de tuinmeubelen zelf wilt monteren, kun je dit doen met behulp van de handleiding die bij de tuinmeubelen wordt geleverd. Dit is meestal een goedkopere optie dan het laten monteren door een vakpersoon.

Boek jouw monteur via Zoofy

Kortom, het is aan jou om te beslissen of je je tuinmeubelen zelf wilt monteren of dat je een vakpersoon wilt inhuren. Als je de tuinmeubelen zelf wilt monteren, is het belangrijk dat je de handleiding goed leest en de juiste gereedschappen gebruikt. Als je een vakpersoon wilt inhuren, is het belangrijk dat je de kosten en de tijd die het kost om de tuinmeubelen te laten monteren, goed in overweging neemt. Regel via Zoofy een vakman die jouw tuinmeubelen in elkaar kan laten zetten. 

Andere hoveniersklussen op Zoofy
Hele Week
Hele Dag
Zomerklaar
Tuinman
Grind Leggen
Houtbeton Schutting Plaatsen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach