Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Maal Klusdiensten

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,75/5 - 8 reviews

Maal Klusdiensten
8
Reviews
6 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Elektricien

Klusjesman

Vaassen
8 klussen uitgevoerd
wasbak plaatsen , wandbeugel monteren , wijnkast inbouwen
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Klusjesman

Over Maal Klusdiensten loodgieter

Welkom bij Maal Klusdiensten, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Vaassen. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Maal Klusdiensten zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Maal Klusdiensten staat voor je kl Lees meer...

Reviews over Maal Klusdiensten

De ene kraan is van kalk ontdaan en gemaakt. Voor de andere kraan had de monteur geen rubbertje bij zich, daar moet hij nog een keer voor terug komen. Verder prima aan afspraken gehouden.

Goed probleemoplossend inzicht en correct in omgang.

Ja en nee.. hij zei dat het ons nooit gelukt was omdat er een kraan van hartmaat 15 opzat, terwijl het een 12 cm moest zijn. Dat was dus het probleem. Hij gaf het advies wat we nodig hadden en omdat hij verder niks kon doen heeft hij ons maar de helft van de kosten in rekening gebracht. Ondanks dat hij verder niks kon doen zijn we zeer tevreden over de afhandeling.

Leuke man, net werk.

Prima werk gedaan en geheel onverwacht supersnel hier om de klus te klaren!

Vriendelijk, snel en kundig

Win straalt rust uit, weet technisch heel veel en klaart de klus. Wim is heel prettig in de omgang. Kortom een klustopper.

Zeer vriendelijke en fijne man, in alle rust ons probleem opgelost

Zoofy.nl 4.75 8 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

laadpaal thuis tuin leeghalen afval afvoeren behangklaar stucen tuin egaliseren spotjes keukenfrontjes vervangen kookplaat repareren thuisnetwerk aanleggen anti inbraakstrip hele week gaslek slim deurslot installeren internetpakket aansluiten bestrating aanleggen dak inspecteren
Boek direct een vakman