72
Reviews
3 jaar
Zoofy
Klushulp
Klusjesman
Loodgieter

4,9/5 - 72 reviews

TOP PRO

NUKTAP

TOP PRO

4,9/5 - 72 reviews

Klushulp
Klusjesman
Loodgieter
Maassluis
72 klussen uitgevoerd
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Klushulp, Klusjesman and Loodgieter

Over NUKTAP loodgieter

Welkom bij NUKTAP, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Maassluis. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij NUKTAP zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. NUKTAP staat voor je klaar om elke loodgieter klus met Lees meer...

Reviews over NUKTAP

Hij heeft netjes en snel gewerkt. Vriendelijke man, kwam de afspraak na en werkte rustig

Klus geklaard. Prima gedaan, ook vragen beantwoord.

Patryk ingehuurd voor een vloer. Goed advies geleverd en in vijf uur een vloer van 36m2 superstrak weggelegd. Vriendelijk en klantgericht. Aangeraden!

Patryk was friendly and efficient. Great service

Het is heel en heel goed gegaan. Harde weker precies echt een hele fijne man die puik werk heeft geleverd. Niets dan lof

Harde consciëntieuze werker. Wilde alles netjes afmaken. Beleefd en ik kon bijna niets (eten, drinken) aan hem kwijt terwijl hij meer dan 8 uur achter elkaar hard heeft gewerkt onder nare omstandigheden: buiten 30 graden en binnen zo mogelijk warmer. Een paar keer bood ik aan dat hij best even kon pauzeren (op mijn kosten) etc. maar hij bleef aan het werk. Een aanrader.

Niks te klagen over Patryk. Heeft goed werk afgeleverd!

Zoofy.nl
4.9

72 reviews

Vergelijkbare Klushulpen in de buurt

"
Boek direct een vakman