Elektricien Helmond

Onze elektriciens in Helmond staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Helmond

De kokend water kraan, of Quooker, is een van de recente ontwikkelingen op de markt en ook jouw keuken moet er aan geloven. Doordat dit apparaat het water constant op hoge temperatuur moet houden, wordt er voldoende elektriciteit gebruikt. Dit betekent een nieuwe groep erbij, daar had je niet over nagedacht en vandaag komen ze al voor de installatie. Geen zorgen, want de vakmannen van Zoofy staan paraat.

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Helmond

De Loodgieters van Zoofy in Helmond werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 5 recensies

Een klant
donderdag 27 december 2018

Luc deed het goed was vriendelijk en ruimde alles netjes op ben tevreden over luc 👍🏻

Een klant
dinsdag 11 december 2018

Luc was op en top vakman. Erg deskundig en communicatief!

Een klant
dinsdag 25 september 2018

Is echt een vakman,zeker aanbevelen aan andere.

Een klant
maandag 23 oktober 2017

Ik heb zelden zo een goede service gehad, ondanks dat ik niet wist van het bestaan van Zoofy. Na zoeken op internet kwam ik op de betreffende dienstverlener met een telefoonnummer, hetwelk ik Ook meteen gebeld heb, en waar meteen aktie werd ondernomen. Binnen een uur stond Luc bij mij aan de deur , na gebeld te zijn door Luc dat hij onderweg was, geweldig dus. Hij heeft volgens mijn ervaring, op velerlei gebied en weet ook waar hij over praat zinnig en begrijpelijk. Ik zal hem zeker aanbevelen geweldig.

Een klant
vrijdag 20 oktober 2017

Super snelle reactie. Meteen aan de slag gegaan. Zijn belofte nagekomen. Heel erg tevreden. Dank je wel.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

Helmond en omgeving

Binnen 20 minuten hoor je al welke elektricien je te hulp schiet bij het aanleggen van de nieuwe groep. Dit krijg je voor elkaar door snel naar je postcode in te vullen. Dan zoeken wij de elektricien beschikbaar bij jou in de buurt. Lekker dichtbij, dus nauwelijks wachttijd en geen voorrijkosten.

Of je nu een nieuwe groep wil laten aanleggen, kortsluiting wil laten oplossen of een lichtschakelaar wil later repareren, onze vakmannen gaan het voor je regelen. Voor je het weet ligt de groep er al en kun jij gebruik maken van je nieuwe Quooker. Onze betrouwbare en ervaren vakmannen zorgen er ook voor dat je zonder rotzooi achter blijft, zodat je niet met werk blijft zitten.

Geen haast, maar wil je wel dat binnenkort de verlichting wordt aangelegd, een stopcontact wordt geplaatst of de intercom wordt gerepareerd. Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. De afspraak staat binnen twee minuten in je agenda. Vul je gegevens en postcode in, met jou voorkeur voor datum en tijd. Wij zorgen ervoor dat juiste vakman bij jou op de stoep staat. We staan 24 uur per dag voor je klaar en je hebt een goed beeld van de vakman langs komt. Zijn recensies, van de klanten die je voorgingen, en een foto van de elektricien zijn namelijk op de site te vinden.

Ben je nieuwsgierig naar de kosten van je klus? Het uurtarief is te vinden op de website. Ook een offerte is bij ons vrijblijvend aan te vragen. Betalen maken we ook het liefst zo makkelijk mogelijk. Daarom ontvang je na afronding van de klus een Tikkie en factuur met betaallink via de mail.