Elektricien Huissen

Onze elektriciens in Huissen staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Huissen

Elektriciteit is een complex begrip. Het is dan ook riskant om hier zelf aan te sleutelen, als je de wijsheid niet pacht hebt. We raden dan altijd aan een professionele elektricien in te schakelen voor werkzaamheden, die apparatuur die onder spanning staat, te repareren. 

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Huissen

De Loodgieters van Zoofy in Huissen werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 8 recensies

Een klant
maandag 26 maart 2018

Prima vakman, snel, behulpzaam.

Een klant
dinsdag 6 maart 2018

prima service , vakbekwaam opgelost

Een klant
donderdag 1 maart 2018

Onze afspraak moeten vervroegen van vrijdag naar de zaterdag ervoor door storing in CV: geweldig geholpen!

Een klant
maandag 26 februari 2018

Top monteur

Een klant
dinsdag 23 januari 2018

Snel, vakkundig!

Een klant
maandag 11 december 2017

Loodgieter Willem heeft ons ongelofelijk goed en doelstreffend geholpen. De verstopping is onze keuken bleek een groter probleem dan bij zijn reguliere werkzaamheden horen. Maar toch ging Willem pas weg nadat hij alles had geprobeerd en uiteindelijk voor ons een ontstoppingsdienst had geregeld. Dankzij zijn enorme vakkennis en ervaring weten wij nu hoe we problemen in de toekomst kunnen voorkomen en konden wij uiteindelijk aan het einde van de dag weer gebruik maken van de keukengootsteen. En niet onbelangrijk: Willem straalt een enorme rust en professionaliteit uit. Een zeer sympatieke en klantvriendelijke ondernemer die ik iedereen met een gerust hart kan aanbevelen!

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

Huissen en omgeving

Of het nu gaat om een kortsluiting of het aanleggen van bedrading, de vakmannen helpen je op het moment dat het jou uitkomt! Als je last van stroomuitval hebt snappen we dat je met spoed geholpen wilt worden. Wij zorgen dat je binnen uiterlijk 20 minuten reactie hebt zodat je snel geholpen kunt worden.

Heb je minder haast? Dan kun je via Zoofy met alle gemak het gewenste moment selecteren. De vakmannen plaatsen verschillende soorten stopcontacten in de woning. Dit kan ook buiten of in de meterkast. In de meterkast kan dit ook zeer handig zijn voor het aansluiten voor een router (bij sommige providers is dit zelfs verplicht). Wanneer je hulp nodig hebt bij het aansluiten van een elektrisch apparaat dan draait de vakman ook daar zijn hand niet voor om. Hij zal dit vakkundig en effectief in orde maken.

Voor het plaatsen of vervangen van een groepenkast en het aanleggen van een extra groep ben je hier ook aan het juiste adres. De elektricien neemt graag contact op en zorgt voor een juiste afhandeling en een eerlijke prijs. De tarieven zijn allemaal inzichtelijk via de website en als je graag vooruit een afspraak wilt inplannen dan kun je ook je voorkeur voor een vakman aangeven. De vakmannen hebben allen beoordelingen en recensies ontvangen en door de bijbehorende foto weet je dan altijd wie je in huis haalt.

De tarieven zijn per klus inzichtelijk, al onze prijzen zijn inclusief BTW en wij rekenen geen voorrijkosten! Betalen gaat met alle gemak. Je ontvangt achteraf altijd een Tikkie en factuur met betaallink via de mail. Wanneer je merkt dat jouw soort klus er niet tussen staat, kies dan voor de optie ‘per uur’ en vul bij de omschrijving in wat er precies moet gebeuren. Dit ook bijvoorbeeld ook handig voor als je een offerte aan wilt vragen.