Elektricien Delft

Onze elektriciens in Delft staan voor je klaar

bijv. 'Stopcontact plaatsen'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Elektricien Delft

Je bent lekker op weg naar huis vanaf het centrum in Delft, zie je opeens dat je huis helemaal donker is. Zijn je stoppen nu alweer doorgeslagen? Tijdens deze donkere dagen is het niet fijn om steeds in het donker thuis aan te komen. Ga daarom gemakkelijk en snel naar Zoofy.nl.

Populaire Elektriciën klussen Toon alle klussen
Populaire Elektriciën klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Delft

De Loodgieters van Zoofy in Delft werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 18 recensies

Een klant
woensdag 9 januari 2019

Emil was snel, op tijd, legde duidelijk uit wat er aan de hand was, gaf vooraf een duidelijke indicatie van de kosten en schroefde die niet nodeloos op. Kortom: prima en professioneel.

Een klant
dinsdag 8 januari 2019

Goed, snel en behulpzaam!

Een klant
donderdag 27 december 2018

Super. Snelle service. Echt een vakman. Helemaal top.

Een klant
zaterdag 22 december 2018

Prima zoals hij was!

Een klant
woensdag 19 december 2018

Echte vakman.

Een klant
vrijdag 30 november 2018

Absoluut Top!!

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Elektriciën klussen op een rijtje

Delft en omgeving

Wil je vanavond weer verlichting hebben in je huis? Dat kan, bij een spoedklus nemen we binnen 20 minuten contact met je op. We laten je gelijk weten welke goede elektricien van Delft je gaat helpen dezelfde avond. Hij kan het probleem gelijk voor je verhelpen, maar hij kan nog wel meer dan dat. Niet alleen stroomstoringen, maar het aanleggen of verplaatsen voor een groepenkast, het repareren van een lichtschakelaar of het repareren van de intercom.

We begrijpen heel goed dat je het liefst alles zo snel mogelijk geregeld hebt. Spoed is niet nodig, maar in vijf minuten heb je een afspraak al in je agenda staan is natuurlijk heel fijn. Bij Zoofy.nl is dat heel gewoon. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je geopend, ook in het weekend. Jij geeft de datum en tijd door en wij zorgen ervoor dat er op dat tijdstip een goede elektricien voor je op de stoep staat. 


De tarieven van onze elektriciens staan online. Wij rekenen geen voorrijkosten en hebben de beste elektriciens voor je. Daarnaast kun je ook vrijblijvend een offerte opvragen. Na uitvoering van de klus betaal je gemakkelijk en snel via iDeal. Je ontvangt een tikkie en een factuur met betaallink via de mail.