Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Hoofddorp.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in Hoofddorp.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top elektricienklussen


Alle elektricienklussen

Zoek je elektricienklus

Elektricien uit Hoofddorp komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.6/5 sterren gebaseerd op 366 reviews

Richard Huis in 't Veld

Danny van Loe

Fred van Houten

Mike Karagantcheff

Elektricien Hoofddorp gezocht (met spoed)?

Je hebt een nieuwe intercom die geïnstalleerd moet worden. Met de juiste vakman wordt deze goed aangesloten. Gelukkig heeft zoofy.nl gespecialiseerde elektricien die jouw intercom kunnen installeren.

Wanneer je je postcode invult op onze site, zie je welke vakmannen er in de omgeving van Hoofddorp beschikbaar zijn. Zij kunnen je met de klus verder helpen. Bij elke elektricien staat een foto. Je weet dan wie er straks bij jou op de stoep staat. Ook de klanten die je voor waren hebben een beoordeling achter gelaten. Vanuit hier kun je jouw vakman kiezen.

Wil je voor vandaag nog een elektricien langs laten komen? Dat kan! Vul een spoedklus in en wij zorgen ervoor dat er binnen een paar uur iemand op de stoep staat. Kun je nog wel even wachten? Maak op onze site een afspraak en wij regelen dat er op de jou geselecteerde tijd en data iemand langs komt. Voorrijkosten? Die rekenen wij niet!

De elektriciens uit Hoofddorp hebben een vast tarief per uur voor je weergeven. Zo weet je wat je kunt verwachten. Een offerte kun je bij ons natuurlijk ook vrijblijvend aanvragen.

Na de klus kun je op verschillende manieren betalen. Dit mag contant of met iDeal. Ook hebben sommige vakmannen een pinautomaat meegenomen. Dan kun je meteen pinnen.

In welke wijken hebben we elektriciens in Hoofddorp

Hoofddorp is onderdeel van Haarlemmermeer. Overal in Hoofddorp kunnen wij een elektricien bij je op de stoep krijgen. Of je nou in Overbos of Bornholm of Toolenbourg woont. Onze elektriciens zijn snel bij je thuis of op het werk. We kunnen ook in alle buurten in Hoofddorp een elektricien sturen. In Pax of Floriande. Ook als je dicht bij het Haarlemmermeer Bos woont. Wij zijn er voor je!

Onze locatie in Hoofddorp

Oude raadhuislaan 77a
3054NR
hoofddorp
Telefoonnummer: 010-3073166

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.