Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Elektricien in Hoofddorp.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  Direct 'n top elektricien uit Hoofddorp

  Afspraak wanneer je wil. Geen voorrijkosten. Wij regelen 't voor je! ­čśÇ

  Top elektricienklussen


  Alle elektricienklussen

  Zoek je klus:


  Je locatie: (Hoofddorp)


  "Klanten beoordelen onze elektriciens met een 9,2/10


  Vragen of hulp met boeken? Bel ons
  085-0654812


  Kies zelf hoe je achteraf betaalt

  Zoek je elektricienklus

  Elektricien uit Hoofddorp komt wanneer je wil

  De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

  4.6/5 sterren gebaseerd op 199 reviews

  Richard Huis in 't Veld

  Danny van Loe

  Jaco Vis

  Frans Sparnaaij

  Elektricien Hoofddorp gezocht (met spoed)?

  Je hebt een nieuwe intercom die geïnstalleerd moet worden. Met de juiste vakman wordt deze goed aangesloten. Gelukkig heeft zoofy.nl gespecialiseerde elektricien die jouw intercom kunnen installeren.

  Wanneer je je postcode invult op onze site, zie je welke vakmannen er in de omgeving van Hoofddorp beschikbaar zijn. Zij kunnen je met de klus verder helpen. Bij elke elektricien staat een foto. Je weet dan wie er straks bij jou op de stoep staat. Ook de klanten die je voor waren hebben een beoordeling achter gelaten. Vanuit hier kun je jouw vakman kiezen.

  Wil je voor vandaag nog een elektricien langs laten komen? Dat kan! Vul een spoedklus in en wij zorgen ervoor dat er binnen een paar uur iemand op de stoep staat. Kun je nog wel even wachten? Maak op onze site een afspraak en wij regelen dat er op de jou geselecteerde tijd en data iemand langs komt. Voorrijkosten? Die rekenen wij niet!

  De elektriciens uit Hoofddorp hebben een vast tarief per uur voor je weergeven. Zo weet je wat je kunt verwachten. Een offerte kun je bij ons natuurlijk ook vrijblijvend aanvragen.

  Na de klus kun je op verschillende manieren betalen. Dit mag contant of met iDeal. Ook hebben sommige vakmannen een pinautomaat meegenomen. Dan kun je meteen pinnen.

  In welke wijken hebben we elektriciens in Hoofddorp

  Hoofddorp is onderdeel van Haarlemmermeer. Overal in Hoofddorp kunnen wij een elektricien bij je op de stoep krijgen. Of je nou in Overbos of Bornholm of Toolenbourg woont. Onze elektriciens zijn snel bij je thuis of op het werk. We kunnen ook in alle buurten in Hoofddorp een elektricien sturen. In Pax of Floriande. Ook als je dicht bij het Haarlemmermeer Bos woont. Wij zijn er voor je!

  Onze locatie in Hoofddorp

  Oude raadhuislaan 77a
  3054NR
  hoofddorp
  Telefoonnummer: 010-3073166

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

  Zo werkt Zoofy

  Snel de juiste vakman

  1

  Welke klus moet er gebeuren?

  Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

  2

  Wanneer komt het uit?

  Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

  3

  Vul je gegevens in

  We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

  Hulp nodig?+Ôłĺ
  Connecting...