Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Elektricien bestelt, ook in Waddinxveen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Elektricien klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je elektricien per uur.

elektricien per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Elektricien?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Elektriciens in Waddinxveen

4/5 sterren gebasseerd op 1 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Waddinxveen gezocht (met spoed)?

Bij Zoofy.nl is er de mogelijkheid om zelf een tijdstip uit te kiezen waarop de klus gedaan kan worden. Stel je zou willen dat er morgen nog een schilder langskomt, geen probleem! Heeft de klus minder haast? Er kan ook een klus vooruit geboekt worden. Wanneer je kiest om de klus op een ander moment te laten doen is het mogelijk om te kiezen tussen de goedkoopste of de best beoordeelde vakman. Is er een grotere klus waar u eerst nog wat informatie over zou willen? In overleg met de vakman is het mogelijk dat er eerst een offerte of een inschatting gemaakt wordt. Ook kunnen wij foto’s naar de vakman doorsturen zodat de inschatting op afstand gemaakt kan worden, wel zo handig! Via Zoofy.nl kan je 24 uur per dag klussen invoeren en wij zorgen voor een match met de elektricien. De uurtarieven zijn van tevoren vastgesteld, zo weet u dus precies waar u aan toe bent. De betaling van de klus hoeft ook geen probleem te zijn. Onze vakmannen bieden meerdere betaalopties. Er kan altijd betaald worden met cash en vaak hebben de vakmannen een pinapparaat bij zich. Ook is er de mogelijkheid het bedrag via iDeal over te maken, super handig! Er wordt altijd een factuur opgemaakt die u via de mail toegestuurd krijgt. Voor vragen is onze klantenservice elke dag voor u aanwezig!

In welke wijken hebben we elektriciens in Waddinxveen?

Van de Oranje wijk tot Vondelwijk, Groenswaard, de Gouwe, Noordeinde en Schieland zijn staan onze elektriciens voor u paraat. Doordat onze vakmannen bij u in de buurt actief zijn, is een afspraak zo geregeld! Het is zelfs mogelijk dat de elektricien dezelfde dag nog bij jou voor de deur staat!