Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in leiden.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top elektricienklussen

Alle elektricienklussen

Je locatie: (Leiden)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze elektriciens

4.6/5 sterren gebasseerd op 128 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Elektricien Leiden gezocht (met spoed)?

Wanneer het mooie weer er weer aan zit te komen, is het fijn om hiervan te kunnen genieten. Een heerlijke zomeravond kun je comfortabeler maken met een terrasverwarmer. Het is dan fijn om over een stopcontact te beschikken, zodat je de verwarmer hier op aan kunt sluiten. Belangrijker nog, hij moet wel waterdicht zijn. De elektriciens van zoofy.nl kunnen dit veilig en vakkundig voor je oplossen.

Maak gemakkelijk via onze site een afspraak. We zijn 24/7 voor je bereikbaar. Dit kun je geheel zelf inplannen. Wij passen ons aan jou aan! Vul je postcode in en kijk wie er in Leiden beschikbaar is. Bij elke elektricien staat een foto. Zo weet je welke vakman er straks bij jou voor de deur staat. Door de beoordelingen van de klanten die je voor gingen, zie je ook meteen hoe jouw elektricien beoordeeld wordt.

De elektriciens die wij in dienst hebben zijn geselecteerde en erkende vakmannen. Jouw probleem is binnen een paar uur opgelost. Wij geven ook garantie op de werkzaamheden die de elektriciens bij jou uitvoeren. De voorrijkosten verrekenen wij niet!

Per elektricien is een tarief per uur weergeven. Zo kom je nooit voor hogere kosten te staan. Je mag ook altijd een offerte aanvragen, wanneer je niet zeker bent hoe veel jouw klus gaat kosten.

Contant of met iDeal is allebei mogelijk om het bedrag te voldoen. Sommige elektriciens hebben zelfs een pinautomaat voor je beschikbaar. Alles om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

In welke wijken hebben we elektriciens in Leiden

In alle 10 wijken van Leiden hebben wij elektriciens voor je klaar staan. Van de binnenstad tot Leiden Noord en het Roodenburgerdistrict. Van het Morsdistrict tot het Hoerhaavedistrict. Overal in het prachtige oude Leiden helpen onze elektricien je graag. In de Havenwijk, Noordvest, Pancras en Marewijk, om maar wat buurten te noemen. Op elke plek in Leiden komen onze elektriciens je helpen.