10
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman

4,8/5 - 10 reviews

TOP PRO

De Klussenbox

TOP PRO

4,8/5 - 10 reviews

Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Maastricht
10 klussen uitgevoerd
spotjes inbouwen , lamp vervangen , trekschakelaar
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Klusjesman

Over De Klussenbox loodgieter

Welkom bij De Klussenbox , dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Maastricht. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij De Klussenbox zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. De Klussenbox staat voor je klaar om Lees meer...

Reviews over De Klussenbox

Water loopt weer door. Het andere probleem moeten we even aanzien hoe het verder gaat. Wel goed advies hieromtrent gekregen.

De klus is geklaard. Harold van Aken heeft voor de klus nog telefonisch contact met mij gehad.We hebben besproken wat er moest gebeuren. Op de afgesproken tijd was hij aanwezig. Hij heeft prima gewerkt, de werkplek schoon achtergelaten.

Het betrof een inventarisatie van een eventuele oorzaak van een lekkage Oorzaak lijkt moeilijk op te sporen zonder breekwerk. Advies gegeven door Harold waarbij nog even afwachten het hoofd advis is Tevreden over advies en over handelwijze Harold.Komt deskundig en betrouwbaar over.Met dank aan bemiddeling door Centraal Beheer

Zoofy.nl
4.8

10 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman