Hovenier Amsterdam

Voor een struik verwijderen, terras aanleggen en al jouw andere tuinklussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze hoveniers uit Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'Tuinonderhoud'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, Fonq & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Hovenier in Amsterdam gezocht

Is je tuin er zo slecht aan toe dat je voor je dagelijkse portie groen de hordes toeristen in het Vondelpark moet trotseren? Of wil je graag een hovenier of hoveniersbedrijf inhuren voor het aanplanten van zoveel tropische planten achter je huis dat de Botanische tuin in Amsterdam erbij verbleekt? Je bent bij ons aan het juiste adres. Via Zoofy regel je binnen een paar seconden een vakkundige hovenier uit Amsterdam voor al jouw tuinklussen. 

Alle klussen
Bamboe verwijderen
108 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6844 hoveniers in jouw regio
Boom kappen
468 keer aangevraagd
Vanaf €599 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3289 hoveniers in jouw regio
Boom planten
12 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5623 hoveniers in jouw regio
Boomstronk verwijderen
216 keer aangevraagd
Vanaf €225 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4658 hoveniers in jouw regio
Border aanleggen
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6983 hoveniers in jouw regio
Drainage aanleggen
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5617 hoveniers in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

In welke wijken in Amsterdam hebben we hoveniers

Of je nou in de Grachtengordel, Admiralenbuurt, Tuindorp, Osdorp, De Pijp, Reigersbos, IJburg, Sloterdijk, Rivierenbuurt of de Jordaan woont; Zoofy kan in elke Amsterdam buurt vakkundige hoveniers voor je regelen! Het enige wat jij hoeft te doen is je postcode invoeren en probleem selecteren; wij doen de rest!

Van de tientallen hoveniersbedrijven uit de regio Amsterdam is een groot deel intussen bij ons aangesloten. Wanneer je meer zon wilt en daarvoor een boom moet kappen kunnen onze tuiniers je daar bij helpen. Anders veel voorkomende klussen waarvoor Amsterdammers regelmatig een hovenier of hoveniersbedrijf inschakelen zijn het onderhoud van de tuin, het snoeien van planten, en ook het plaatsen van een nieuwe schutting. Veel Amsterdammer huren via ons een hovenier in om de tuin eenmalig op orde te brengen. Met een goed onderhouden tuin zorg je voor een meerwaarde voor je woning. 

De hoveniers die zich in Amsterdam bij ons hebben aangesloten zijn altijd door ons gecontroleerd op kwaliteit. Wij willen natuurlijk dat je altijd goed geholpen wordt. Veel tuinmannen en hoveniers beschikken over een van de drie keurmerken die in Nederland worden gehanteerd. Hoveniersbedrijven die je via ons inschakelt rekenen in Amsterdam een tarief vanaf 45 euro per uur. Dat is inclusief BTW. In de hoofdstad rekenen ze dan verder geen voorrijkosten. Voor grotere tuinprojecten zal de hovenier je eerst voorzien van een offerte.

Aan de hand van jouw postcode kunnen wij direct op zoek gaan naar een hovenier bij jou in de buurt. Het maakt daarbij niet uit in welke wijk van Amsterdam je woont. Nadat jouw tuinklus succesvol is afgerond krijg je de kans om jouw hovenier te beoordelen op zijn werkzaamheden. Wij hechten daar veel waarde aan. Zoofy streeft er naar om alleen met de beste hoveniersbedrijven uit Amsterdam samen te werken.  

Na afronding van de klus maakt de hovenier een factuur aan. Deze ontvang je via de mail. Afrekenen kan vervolgens via Tikkie of iDeal. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze is 7 dagen per week bereikbaar.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af