Hovenier Amsterdam
1 recensies

Onze hoveniers in Amsterdam staan voor je klaar

bijv. 'Tuinonderhoud'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Hovenier Amsterdam

Is je tuin er zo slecht aan toe dat je voor je dagelijkse portie groen de hordes toeristen in het Vondelpark moet trotseren? Of wil je graag een hovenier of hoveniersbedrijf inhuren voor het aanplanten van zoveel tropische planten achter je huis dat de Botanische tuin in Amsterdam erbij verbleekt? Je bent bij ons aan het juiste adres. Via Zoofy regel je binnen een paar seconden een vakkundige hovenier uit Amsterdam voor al jouw tuinklussen. 

Populaire Hovenier klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Hoveniers van Zoofy in Amsterdam

De Hoveniers van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 4 van 5 sterren met meer dan 1 recensies

De Hoveniers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Hovenier klussen op een rijtje

In welke wijken in Amsterdam hebben we hoveniers

Of je nou in de Grachtengordel, Admiralenbuurt, Tuindorp, Osdorp, De Pijp, Reigersbos, IJburg, Sloterdijk, Rivierenbuurt of de Jordaan woont; Zoofy kan in elke Amsterdam buurt vakkundige hoveniers voor je regelen! Het enige wat jij hoeft te doen is je postcode invoeren en probleem selecteren; wij doen de rest!

Van de tientallen hoveniersbedrijven uit de regio Amsterdam is een groot deel intussen bij ons aangesloten. Wanneer je meer zon wilt en daarvoor een boom moet kappen kunnen onze tuiniers je daar bij helpen. Anders veel voorkomende klussen waarvoor Amsterdammers regelmatig een hovenier of hoveniersbedrijf inschakelen zijn het onderhoud van de tuin, het snoeien van planten, en ook het plaatsen van een nieuwe schutting. Veel Amsterdammer huren via ons een hovenier in om de tuin eenmalig op orde te brengen. Met een goed onderhouden tuin zorg je voor een meerwaarde voor je woning. 

De hoveniers die zich in Amsterdam bij ons hebben aangesloten zijn altijd door ons gecontroleerd op kwaliteit. Wij willen natuurlijk dat je altijd goed geholpen wordt. Veel tuinmannen en hoveniers beschikken over een van de drie keurmerken die in Nederland worden gehanteerd. Hoveniersbedrijven die je via ons inschakelt rekenen in Amsterdam een tarief vanaf 45 euro per uur. Dat is inclusief BTW. In de hoofdstad rekenen ze dan verder geen voorrijkosten. Voor grotere tuinprojecten zal de hovenier je eerst voorzien van een offerte.

Aan de hand van jouw postcode kunnen wij direct op zoek gaan naar een hovenier bij jou in de buurt. Het maakt daarbij niet uit in welke wijk van Amsterdam je woont. Nadat jouw tuinklus succesvol is afgerond krijg je de kans om jouw hovenier te beoordelen op zijn werkzaamheden. Wij hechten daar veel waarde aan. Zoofy streeft er naar om alleen met de beste hoveniersbedrijven uit Amsterdam samen te werken.  

Na afronding van de klus maakt de hovenier een factuur aan. Deze ontvang je via de mail. Afrekenen kan vervolgens via Tikkie of iDeal. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze is 7 dagen per week bereikbaar.