Regel nu jouw hovenier

Hovenier halve dag

Vanaf €199 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1598 hoveniers in jouw regio

Ben je op zoek naar een hovenier voor een halve dag? Boek direct een professional bij Zoofy. Geen voorrijkosten. Geen gedoe met offertes.

Regel nu jouw hovenier
9 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Vind hier jouw hovenier van een halve dag

Een hovenier halve dag is een service waarbij je een hovenier kunt inhuren voor een halve dag om je tuin te onderhouden. De hovenier kan je tuin onderhouden door het snoeien van bomen en struiken, het verwijderen van onkruid, het aanleggen van bloembedden en het aanleggen van paden.

Voordelen van het inhuren van een hovenier halve dag zijn dat je tuin er goed verzorgd uitziet, dat je tijd bespaart en dat je de kosten kunt beperken.

De kosten voor hovenier halve dag

De kosten van het inhuren van een hovenier halve dag kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van je tuin en de kwaliteit van de service die je krijgt. Je boekt bij Zoofy een hovenier voor een halve dag voor €249,-.

Het is beter om een vakpersoon in te schakelen als je tuinonderhoud nodig hebt. Een vakpersoon heeft de kennis en ervaring om je tuin goed te onderhouden en je krijgt een garantie dat het werk goed wordt uitgevoerd."

Boek een hovenier voor een halve dag

Boek via Zoofy direct een hovenier voor de halve dag. Plaats je klus en wij regelen een betrouwbare hovenier voor jouw tuinklus. Zo kun je een hovenier voor een dagdeel inboeken en kun je hem voor verschillende klussen aan het werk zetten. Dient bijvoorbeeld het gras gemaaid te worden, de heg gesnoeid of gras worden gelegd? Dan is een hovenier al vaak meerdere uren bezig. Daarom is het handig om in de klusomschrijving wat de hovenier kan doen.

Andere hoveniersklussen op Zoofy
Halve Week
Hele Week
Zomerklaar
Halve Week
Tuinman
Tuin Irrigatie
Zomerklaar
Grind Leggen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach