Regel nu jouw hovenier

Struiken verwijderen

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4621 hoveniers in jouw regio

Oude planten die het niet goed doen of die je wilt vervangen door een mooier exemplaar, moet je gronding verwijderen. Schakel een vakman in die het graafwerk voor je doet en de struik met wortel en al verwijdert. Omschrijf je klus en maak direct een afspraak met een klus bij jou in de buurt.

Regel nu jouw hovenier
19 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Struik verwijderen door een hovenier

Stel je die tuinklus al seizoenen of zelfs al jaren uit? Dan heb je vast inmiddels een jungle in je achtertuin. De klus lijkt ook nog eens te groeien waar je bij staat. Het enige wat je hier bij kan helpen is gewoon te beginnen. Je voelt de spierpijn waarschijnlijk al voordat je begint en wat dacht je van je rug? Wist je dat je dit probleem eenvoudig kan oplossen zonder dat het je een druppeltje zweet kost? Geen klotsende oksel en een hernia maar een opgeruimde tuin en weer een uitzicht. Nee dit is niet te mooi om waar te zijn. Met een Zoofy tuinman ligt ook jouw tuin er zo weer prachtig bij.

Een vakman voor je tuinklus

Waarom zou je een vakman voor je tuinklus inhuren? Simpel, de klus wordt dan vakkundig en zeer professioneel gedaan. Niet alleen ben je dan van alle wildgroei af maar weet je ook zeker dat het goed gedaan wordt. Ook het struiken snoeien is een klus voor een professional. Deze is speciaal opgeleid en heeft alle kennis in huis om je struik weer nieuw leven in te blazen. Gewoon stomweg beginnen met je struiken te snoeien is vaak geen goed idee. Op deze manier krijg je ongelijke heggen of kale struiken, de kans dat je de struik ook nog eens laat sterven is vrij groot. Elke boom, struik of plant heeft namelijk een andere snoeiperiode. Ga je buiten die periode en zonder de juiste kennis grofweg knippen dan bestaat de kans op infecties of afsterving. Voordat je weet is je enthousiaste middagje tuinieren, overgegaan in een veldslag. Je struiken weghalen of laten snoeien door een professional is dus wel zo slim. Dat waarderen je planten, bomen en struiken ook.

Boek nu een hovenier

Wat doet een Zoofy professional?

In principe kan een Zoofy vakman al je tuinklussen klaren, niet alleen de grote struik verwijderen. Mocht je een compleet verwilderde tuin hebben dan komen de Zoofy vakmannen je graag helpen. Voor het struiken snoeien draait hij of zij zijn hand niet om. Is je tuin netjes aan kant maar heb je hulp nodig bijvoorbeeld bij het snoeien van je heesters of rozen? Ook dan kan een professionele tuinman een uitkomst bieden. Zonder dat je het vaak door hebt stop je een vermogen in je tuin. Niet alleen je bestrating en verlichting kost geld, maar ook elke plant en boom is een investering. Zoals met elke investering moet je hier goed zorg voor dragen om er optimaal profijt van te hebben. Netjes je planten water geven is vaak niet genoeg. Er is ook mest nodig en in de juiste periode een snoeibeurt. Het struiken snoeien kan vaak een uitdaging zijn. Knip je de tak nu direct onder de uitgebloeide knop af? Of knip je die juist op een lager stuk van de tak? Zo ja hoe laag dan?
Is dit herkenbaar? Laat dan een Zoofy tuinman je helpen, dan weet je zeker dat het jaar erop je tuin weer prachtig in bloei staat.

struiken verwijderen

Zoofy voor de struiken, maar mijn boom dan?

Naast het struiken verwijderen, verwijdert de Zoofy vakman bijvoorbeeld ook je bomen. Bij het verwijderen van een boom komt heel veel kijken. Het zou niet voor het eerst zijn als er een omgekapte boom op een huis valt. Is de boom vrij hoog dan is het een hele klus om met je keukentrapje takken te gaan snoeien. Daarnaast moet je ook maar net alles in huis hebben voor zo’n klus en weten waar te beginnen. Ook bij de meeste bomen geldt dat kennis bij het verwijderen of snoeien een pre is. Een dode boom verwijderen heeft bijvoorbeeld hele andere uitdagingen dan het snoeien van een spar. Een spar verwijderen is ook weer hele andere koek dan struiken verwijderen. Kortom een tuinman die alle benodigdheden heeft om veilig voor jou, je huis en je boom een snoeiklus aan te gaan is wel zo fijn.

Een Zoofy tuinman

Precies, want ook voor het gewone onderhoud kan je een Zoofy tuinman inschakelen. Zo komen ze je helpen bij het onkruid wieden of het aanpakken van het overmatige begroeiing zoals het struiken verwijderen. Zelfs een hele tuin aanleg kan via Zoofy geregeld worden. Ook het winterklaar maken van je tuin is zo gebeurt met een Zoofy tuinman. Voor de veiligheid van jou en je gezin is het handig om je bomen en struiken te snoeien. Op die manier vliegen er geen dode takken in het rond bij de eerste grote herfststorm. Dode eenjarige planten en struiken verwijderen zorgt er ook voor dat je tuin er in de herfst en winter er netter uitziet. Daarnaast kom je ook makkelijker met een hark bij de gevallen bladeren. Een stukje onderhoud aan het einde van de zomer kan dus zeker geen kwaad voor een tuin.

Wat zijn de kosten voor het struiken verwijderen?

Goed, je bent overtuigd. Het inschakelen van een Zoofy vakman is een slim plan, maar wat kost dat dan zo’n vakman? Dat is natuurlijk wisselend per klus. Zo kost een geheel onderhoud voor een grote tuin veel meer tijd en dus geld, dan het voortuintje van een éénpersoonswoning. Ook varieert de prijs per benodigde materialen. De kosten struiken verwijderen zijn anders dan de heg verwijderen kosten. van een Een boom verwijderen heeft aardig wat voeten in de aarde. Er moet bijvoorbeeld een hoogwerker aan te pas komen voor de top en hoge takken.

Een kettingzaag voor de dikke takken en stam. Wie weet wel een versnipperaar om alle takken daarna te verwijderen. Kortom, veel materiaal en veel tijd maakt een klus aanzienlijk duurder. Vaak zijn dit ook juist de klussen waarvan het erg handig is om ze uit te besteden. Een heg verwijderen kosten kunnen ook heel uiteenlopend zijn. Gaat het bijvoorbeeld om een heg van 3 meter of 13? De kosten van struiken verwijderen zijn om diezelfde reden ook variabel. Om toch een indicatie te geven hebben we twee uurtarieven voor je in kaart gebracht. Zodra onze Zoofy vakman duidelijk heeft wat je van hem verwacht kan daar een scherpere offerte uitkomen. Gaat het bijvoorbeeld om drie kleine appelboompjes dan zijn de kosten veel lager dan als het gaat om drie grote dennenbomen.

Zoofy regelt het struiken snoeien

Je struiken verwijderen, kan dus simpel met de juiste vakman. Op Zoofy vind je meerdere vakmannen voor je tuinklus. Elke tuinman kan naar aanleiding van jouw omschreven klus een duidelijke offerte geven. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wat ook erg fijn is aan een Zoofy tuinman, is dat het struiken verwijderen ook nog eens 100% kwaliteitsgarantie heeft. Hierdoor weet je zeker dat je tuin naar je zin aangepakt wordt. De ‘komt goed garantie’ van Zoofy heeft namelijk ook het struiken snoeien van jouw tuin onder zich. Daarnaast maken wij ons hard om nette professionele vakmensen aan te bieden voor een klus. Iedere tuinman is daarom nauwkeurig gescreend en komt met veel referenties. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart al onze tuinmannen ook in jouw tuin los laten. Mocht het in het meest uitzonderlijke geval zo zijn dat er iets mis gaat met het struiken snoeien. Of kom je erachter dat de Zoofy mannen de verkeerde struiken verwijderen. Dan is er altijd een oplossing met onze verzekering. Zoofy klussen zijn namelijk verzekerd voor wel 2.5 miljoen. Dus dit geldt ook voor jouw tuin en alles erin en eromheen. Wel is het natuurlijk handiger om vooraf zeer duidelijk af te spreken welke van jouw geliefde planten een knipbeurt nodig hebben. Dat scheelt een heleboel tranen, verdrietige planten en het zoeken naar oplossingen. Gebruikelijker is het om de klus in een keer correct te doen, wel zo makkelijk.

Zoofy ook voor jou tuin?

Is jouw tuin toe aan een opschoning? Is het struiken weghalen nu echt aan de beurt? Of gaat het juist om het struiken snoeien? Wat de taak ook is met een Zoofy tuinman is de klus altijd netjes en correct gedaan. Je tuin is weer helemaal klaar voor de zomer. Zo kan je met een gerust hart iedereen weer uitnodigen voor een gezellig tuinfeestje. Voor elke klus kun je een Zoofy tuinman of vrouw inschakelen. Ben je bijvoorbeeld alleen, te oud, te onhandig of heb je te weinig kennis of gewoon geen tijd? Wat je reden ook is een beetje hulp van een professional heeft nog nooit een tuin kwaad gedaan. Laat ook bij jou een Zoofy vakman de struiken verwijderen en geniet van een nette tuin. Kortom, van boom tot struik, de Zoofy vakman of vrouw draait er zijn hand niet voor om en daarmee jij dus ook niet.

Boek nu een hovenier

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af