Regel nu jouw vakman

Struik verwijderen

Vanaf €50 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 136 hoveniers bij jou in de buurt

Oude planten die het niet goed doen of die je wilt vervangen door een mooier exemplaar, moet je gronding verwijderen. Schakel een vakman in die het graafwerk voor je doet en de struik met wortel en al verwijdert. Omschrijf je klus en maak direct een afspraak met een klus bij jou in de buurt.

Regel nu jouw vakman
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 132 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Een struik laten verwijderen

Bij Zoofy vind je alleen de beste en meeste vakkundige hoveniers. Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een hovenier voor je geregeld die dezelfde dag nog bij je langskomt. Zodat de buurman morgen niet weer bij je langskomt. Vul je postcode in en wij sturen een hovenier bij jou uit de buurt langs. Je hoeft dus niet langer mee te wachten en je bent geen extra geld kwijt aan voorrijkosten. 

Al onze hoveniers zijn zorgvuldig geselecteerd, zijn betrouwbaar en vakkundig. Na het oplossen van de problemen, hoef je er niet bang voor te zijn dat de tuin niet netjes wordt achtergelaten. 

Heb je nou niet zo’n haast bij het verwijderen van de struik, dan komt onze hovenier graag op een andere dag langs. Bij Zoofy.nl is het dat mogelijk. Wij zijn 24 uur per dag geopend. Geef de datum en tijd door en wij zorgen ervoor dat er een hovenier op dat moment langskomt. Via onze website heb je binnen twee minuten een afspraak gemaakt. Vul je postcode in en selecteer een hovenier. Je zit bij elke hovenier een foto staan, dus je weet precies wie er voor de deur staat. 

Bij elke Hovenier zie je online de tarieven staan. Wij hebben voor een aantal klussen vaste prijzen en wij kunnen vrijblijvend een offerte maken. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af