Hovenier Rotterdam

Voor snoeiwerk, bestrating leggen en al jouw andere tuinklussen. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze hoveniers uit Rotterdam.

bijv. 'Tuinonderhoud'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Hovenier in Rotterdam gezocht?

Heb je een struik die verwijderd moet worden of wil je die oude eik in je achtertuin laten snoeien? Geen probleem, onze hoveniers in Rotterdam staan per direct voor je klaar om je te helpen.

Alle klussen
Bamboe verwijderen
120 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7150 hoveniers in jouw regio
Boom kappen
468 keer aangevraagd
Vanaf €599 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3604 hoveniers in jouw regio
Boom planten
12 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5935 hoveniers in jouw regio
Boomstronk verwijderen
216 keer aangevraagd
Vanaf €225 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4971 hoveniers in jouw regio
Border aanleggen
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7285 hoveniers in jouw regio
Drainage aanleggen
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5927 hoveniers in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Top hoveniers in Rotterdam staan voor jou klaar

In iedere wijk in Rotterdam zijn onze hoveniers te vinden. Van het Stadscentrum tot aan Delfshaven en Overschie. Maar ook in Hillegersberg, Kralingen-Crooswijk, Ijsselmonde, Prins Alexander, Charlois, Feijenoord, Pernis, Hoogvliet en Rozenburg. Wij helpen bij alle tuinen in Rotterdam. Zoals gezegd staan wij 24/7 voor je klaar in heel regio Rotterdam en kunnen je altijd helpen bij spoed, ook in het weekend.

Spoedservice voor hoveniers in Rotterdam

Met spoed hebben wij binnen 20 minuten een hovenier bij jou in de buurt in Rotterdam geregeld. Heeft het geen haast en komt een andere dag beter uit? Geen probleem, want je kan bij Zoofy zelf een geschikte dag en datum uitkiezen wanneer het jou het beste uitkomt. Vul je Rotterdamse postcode in en binnen 5 minuten heb jij een afspraak in je agenda staan. Zo hoef je niet onnodig uit te stellen of belangrijke afspraken te verzetten.

Zorgvuldig geselecteerde tuinmannen in Rotterdam

Zoofy werkt alleen met de meest professionele en vakkundige hoveniers die door onszelf zijn geselecteerd. Onze hoveniers hebben ook jarenlange ervaring. Zo heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen welke hovenier bij je langskomt. Zo weet je precies wie er bij jou voor de deur staat.

Welke type klussen voeren onze vakmannen uit

Naast het verwijderen van een struik of het snoeien van een boom kunnen onze hoveniers je ook helpen met het verwijderen van een boomstronk, het aanleggen of zaaien van gras, grond egaliseren, terras/bestrating aanleggen, helpen om van je oude tuin een nieuwe tuin te maken, een tuinhuis plaatsen en noem maar op. Heb je een specifieke hoveniers klus die gedaan moet worden en staat deze er niet tussen? Geen paniek, want je hebt ook de mogelijkheid om een hovenier per uur te boeken. Kom je er toch niet helemaal uit dan staat onze klantenservice 24/7 klaar om je te helpen.

Waarom je hovenier boeken via Zoofy in Rotterdam

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven waarbij je nooit voorrijkosten hoeft te betalen. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en heb je garantie dat je klus goed wordt uitgevoerd.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af