Welke klus moet worden gedaan?

Google reviews

4.1

Trustpilot reviews

4 Trustpilot zoofy

Werken o.a. samen met

Gamma Bol.com Karwei

Hovenier in en rond Nijmegen nodig?

Een hovenier uit Nijmegen heb je met Zoofy zo geregeld. Een afspraak maken kost je een minuut of 2. De hovenier draait zijn hand niet om voor alle verschillende klussen in de tuin. Of het nu een grote klus is of een kleinere. Hij staat voor je klaar.

Zoofy is het online platform waar je direct een hoveniersbedrijf kan boeken. Onze hoveniers bieden een breed scala aan diensten, van tuinontwerp tot gazononderhoud. Zoofy is al geruime tijd in de branche en heeft een team van professionele tuiniers verzameld die experts zijn in hun vakgebied. Ze hebben een netwerk dat zich door heel Nederland uitstrekt en bieden hun service tegen betaalbare prijzen. Zoofy is een online marktplaats die mensen in contact brengt met professionele hoveniers in hun regio. Het is een gemakkelijke manier om professionals bij u in de buurt te vinden en direct te boeken. De service is 24/7 bereikbaar en er zijn geen voorrijkosten aan verbonden!

Bekijk meer

Bekijk de top [X] beste hoveniers in Nijmegen

FEAT. Sales & Marketing Freek Telkamp

4,80/5 (5 )

Freek heeft mij super goed en snel geholpen om mijn overwoekerde moestuin onkruid vrij te maken! Ben zeer tevreden over al zijn werkzaamheden en met het eindresultaat. Een extra plus is dat hij ook sympathiek en beleefd is!

Nijmegen
23 klussen uitgevoerd

Kies een vakman en vind je klus

Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Klushulp
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Tegelzetter
Zonweringspecialist