67
Reviews
5 jaar
Zoofy
Klusjesman
Loodgieter
Elektricien

4,96/5 - 67 reviews

TOP PRO

Ro Klussendienst

TOP PRO

4,96/5 - 67 reviews

Klusjesman
Loodgieter
Elektricien
Ell
67 klussen uitgevoerd
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Loodgieter and Elektricien

Over Ro Klussendienst loodgieter

Welkom bij Ro Klussendienst, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Ell. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Ro Klussendienst zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Ro Klussendienst staat voor je klaar om Lees meer...

Reviews over Ro Klussendienst

Goede communicatie en prima gewerkt

Knowledgeable and actually fixed the problem. In other words, better than most electricians.

keurige timmerman, netjes en professioneel.

Robert is een Topper. Daar kan Zoofy blij mee zijn. Mijn tuin is weer een paradijsje.

Het schilderwerk is prima uitgevoerd. Robert is een uitstekende en prettige vakman.

Robert is een topper!!! Ik had me geen betere klussenier kunnen wensen en heb ook nog nooit een betere gehad. Dankjewel Robert.

2 klusjes door Robert gedaan in ‘n week - top werk geleverd, is snel en professioneel. Als ik nog klusjes heb bel ik zeker weer. Dank je wel

Wederom een klus door Robert laten uitvoeren. Nu het ophangen van een 2-tal wind-en zonweringen aan onze tuinoverkapping. Zoals de vorige klussen ook deze weer top uitgevoerd.

De klus is geklaard, niet op de 25e maar de 24e en wel vanaf 08.00uur. Robert is een vakman pur sang en het resultaat is formidabel. Superjob Robert.

Het was een goede ervaring. Omdat het plafond hol was, was het wel een uitdaging om de rails op te hangen. Hij dacht goed na over hoe hij het ging aanpakken en gaf me ook veel uitleg. Daarnaast was hij erg vriendelijk.

Zoofy.nl
4.96

67 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman