3
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter
Klusjesman
Timmerman

5/5 - 3 reviews

TOP PRO

Klusbedrijf Susacasa

TOP PRO

5/5 - 3 reviews

Loodgieter
Klusjesman
Timmerman
Amsterdam
3 klussen uitgevoerd
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Timmerman

Over Klusbedrijf Susacasa loodgieter

Welkom bij Klusbedrijf Susacasa, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Klusbedrijf Susacasa zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Klusbedrijf Susacasa staat Lees meer...

Reviews over Klusbedrijf Susacasa

Plus punten: De klus is geklaard, probleem opgelost???? Het ging om het vervangen van de vlotter van het toilet. De vakman: liet duidelijk merken dat hij deskundig is, vertelde precies wat hij aan het doen is. Heeft klus vrij snel geklaard. Min punten: Prijskaartje te duur! Alleen Vlotter vervangen. De manuren te duur €149, en daarnaast het te vervangen onderdeel betalen ( €29,90) en nog service kosten. € 24,95 Totaal plaatje € 203,- ( incl. BTW )

De klus is netjes afgewerkt zijn er erg blij mee

Hanoy was vakkunding, aardig en snel. Heeft de klus netjes afgerond.

We zijn enorm blij met het resultaat! Hanoy heeft onze Marrokkaanse zellige tegels prachtig gezet in de keuken. Hij werkte snel, netjes en was ook goed in de communicatie. We hebben daarnaast wat extra klusjes gevraagd waarbij hij ook goed professioneel advies heeft gegeven.

Zeer tevreden!

Zoofy.nl
5

3 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman