9
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber
Handyman
Carpenter

5/5 - 9 reviews

TOP PRO

Klusbedrijf Susacasa

TOP PRO

5/5 - 9 reviews

Plumber
Handyman
Carpenter
Amsterdam
9 jobs done
5 years at Zoofy as Plumber, Handyman and Carpenter

About Klusbedrijf Susacasa plumber

Welkom bij Klusbedrijf Susacasa, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Klusbedrijf Susacasa zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Klusbedrijf Susacasa staat vo Show more...

Reviews over Klusbedrijf Susacasa

Hanoy heeft de klus -'half'- opgelost. De lekkage heeft hij wèl gevonden: nl. een lekkende afvoerslang van de vaatwasser. Maar een reparatie kon hij niet doen. Helaas, de vaatwasser is ontkoppeld.

De klus is netjes afgewerkt zijn er erg blij mee

De klus is netjes afgewerkt zijn er erg blij mee

De klus is netjes afgewerkt zijn er erg blij mee

Plus punten: De klus is geklaard, probleem opgelost???? Het ging om het vervangen van de vlotter van het toilet. De vakman: liet duidelijk merken dat hij deskundig is, vertelde precies wat hij aan het doen is. Heeft klus vrij snel geklaard. Min punten: Prijskaartje te duur! Alleen Vlotter vervangen. De manuren te duur €149, en daarnaast het te vervangen onderdeel betalen ( €29,90) en nog service kosten. € 24,95 Totaal plaatje € 203,- ( incl. BTW )

Zoofy.nl
5

9 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional