Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Wijbenga Bouw en Bestratingen

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,86/5 - 7 reviews

Wijbenga Bouw en Bestratingen
7
Reviews
5 jaar
Zoofy
Klusjesman

Klusjesman

Klusjesman

Timmerman

Tegelzetter

Leeuwarden
7 klussen uitgevoerd
meubelmontage (1) , wijnkast inbouwen , kruipluik maken
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Timmerman and Tegelzetter

Over Wijbenga Bouw en Bestratingen klusjesman

Welkom bij Wijbenga Bouw en Bestratingen, dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio Leeuwarden. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Wijbenga Bouw en Bestratingen zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Wijbeng Lees meer...

Reviews over Wijbenga Bouw en Bestratingen

Prima werk afgeleverd.

De klus is keurig netjes geklaard en we zijn heel blij met het mooie eindresultaat. Harm is een aardige en rustige vakman.

Ja, de klus is snel, rustig en vriendelijk geklaard.

Klus waarbij 2 deuren in een oud kozijn werden afgehangen, is vakkundig uitgevoerd. De communicatie erover verliep helder, de oplossing voor het inpassen van een nieuwe rechte deur in een scheluw kozijn is netjes uitgevoerd en de vakman voldeed volledig aan onze verwachtingen. Nette prijsberekening. Wij bevelen deze vakman aan!

Mooi op tijd, klus snel en goed uitgevoerd

Vriendelijke man, belde nog hoe laat hij zou komen, hield zich aan de afspraak en de regenpijp zit nu muurvast, klaar voor de volgende storm.

Wat een relaxte vakman. We zijn heel tevreden

Zoofy.nl 4.86 7 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

onderhoud awb amerikaanse koelkast aansluiten hele week graszoden leggen kookplaat repareren slot openmaken tuin irrigatie tv meubel op maat sanitair thermostaat granieten vloer leggen overkapping maken zwevend meubel plaatsen halve dag gasleiding keuren schutting beitsen
Boek direct een vakman