Schilder Eindhoven

Voor een deur schilderen, meubels schilderen en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Eindhoven.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Schilder in Eindhoven gezocht?

Kom je net terug van een dagje shoppen in Eindhoven en heb je allemaal leuke woonideeën opgedaan. Tijd om ook je huis eens een nieuw kleurtje te geven. Het moet natuurlijk wel bij elkaar passen! Zoek niet verder, want de schilders van Zoofy kunnen je meteen helpen! Kies zelf een gewenste dag en tijdstip uit die jou het beste uitkomt en binnen 5 minuten heb jij een afspraak in je agenda staan.

Alle klussen
Buitenmuur verven
84 keer aangevraagd
Vanaf €18 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1860 schilders bij jou in de buurt
Deuren schilderen
84 keer aangevraagd
Vanaf €129 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1806 schilders bij jou in de buurt
Gevel schilderen
72 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1754 schilders bij jou in de buurt
Gipsplaten verven
Vanaf €10 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1874 schilders bij jou in de buurt
Glasvezelbehang aanbrengen
12 keer aangevraagd
Vanaf €15 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1863 schilders bij jou in de buurt
Huis schilderen
72 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1754 schilders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijk hebben we schilders in Eindhoven?

Als je een schilder nodig hebt ik Eindhoven, dan kun je die boeken in iedere wijk. Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Eindhoven woont, de schilders komen overal bij je langs. Stratum, Woensel, Gestel of Strijp, overal kan de schilder bij jou in Eindhoven langskomen.

We zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is of zelfs in het weekend. Zoals gezegd worden er geen voorrijkosten gerekend. Heb je haast en wil je dat je muur vandaag nog wordt geverfd? Vraag dan met spoed een schilder aan via Zoofy.nl en binnen 20 minuten hebben wij er voor jou een gevonden uit de regio Eindhoven. Zo kun je dezelfde dag nog snel geholpen worden en hoef je geen belangrijke afspraken te verzetten. Onze schilders zijn professioneel en betrouwbaar en laten na de klus alles netjes achter. Op basis van jouw postcode laten wij zien welke tarieven onze schilders rekenen. Wij rekenen bij Zoofy nooit voorrijkosten. Daarnaast hanteren wij scherpe tarieven waarbij je de garantie hebt dat je klus goed wordt uitgevoerd. Wanneer de klus is uitgevoerd ontvang je van Zoofy een factuur. Deze kun je voldoen via Tikke of iDeal betaalt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af