Schilder in Lelystad gezocht?

Voor een deur schilderen, trap schilderen en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Lelystad.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Top schilders in Lelylstad direct beschikbaar

Onze top schilders uit Lelystad staan voor je klaar. Om wat voor schilderklus het ook gaat. Groot of klein. Dus ook wanneer je jouw woning van een nieuwe lik verf wil laten voorzien. Ze kunnen je zelfs helpen wanneer je last hebt van houtrot. Of misschien wil je wel een hele kamer laten schilderen. Voor grote klussen kun je via onze website altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Geef dit aan bij jouw aanvraag.

Alle klussen
Badkamer schilderen
12 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4297 schilders in jouw regio
Balkon schilderen
12 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4295 schilders in jouw regio
Betonvloer schilderen
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4296 schilders in jouw regio
Binnendeuren schilderen
324 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4364 schilders in jouw regio
Binnenmuur verven
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4298 schilders in jouw regio
Binnenschilderwerk
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4298 schilders in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Direct boeken van schildersbedrijven in Lelystad doe je via Zoofy

Ook voor de kleinere schildersklussen waar je zelf misschien geen zin in hebt kun je een van onze professionele schilders inschakelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het schilderen van een kast of deur. Dit soort klussen gaan vaak tegen een uurtarief. Hoeveel de schilders uit Lelystad rekenen zie je altijd direct wanneer je een aanvraag plaatst.

Dankzij ons goede netwerk in Lelystad kunnen we je vaak ook op zeer korte termijn aan een schilder helpen. Wij werken daarvoor alleen samen met schilders die tenminste jarenlange ervaring hebben. Dus ben je op zoek naar een goede vakman. Dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres.

Welke wijken in Lelystad

Schilders in Lelystad via Zoofy kunt u inhuren voor een breed scala aan klussen, zoals het schilderen van muren, plafonds, deuren, ramen of het behandelen van houtwerk. Alle schilders die via Zoofy geboekt kunnen worden, hebben vastgesteld tarief van €55,- per uur. Zoofy heeft een landelijke dekking, waardoor je altijd een professionele schilder bij jou in de buurt kunt vinden, ook in Lelystad.

Er zijn veel wijken in Lelystad waar Zoofy Schilders actief zijn, zoals bijvoorbeeld:

 • Wijk Centrum
 • Wijk Zuidwest
 • Wijk Zuidoost
 • Wijk Noordwest
 • Wijk Noordoost

Een van de grootste voordelen van Zoofy is dat schilders die via het platform worden geboekt een uitstekende waardering hebben. Zoofy schilders ontvangen gemiddeld een waardering van 9,2 uit 10 van klanten, wat aantoont dat de schilders die via het platform worden geboekt van hoge kwaliteit zijn.

Voordelen van schilders in Lelystad

Het voordeel van Zoofy is dat er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht en dat het boeken van een schilder eenvoudig en snel is. Er hoeft geen tijd te worden besteed aan het verzamelen van offertes of het vergelijken van prijzen, omdat het tarief voor de schilders op Zoofy vastgesteld is. Bovendien kunt u eenvoudig in slechts vier stappen een schilder boeken via de Zoofy website of app.

Kies voor Zoofy jouw Lelystadse schilder

Als u op zoek bent naar een professionele schilder in Lelystad, dan is Zoofy de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een kleine klus of een grotere renovatie, Zoofy biedt een breed scala aan diensten en een grote selectie van professionele schilders die in staat zijn om uw klus snel, efficiënt en tot volle tevredenheid uit te voeren. Dus als u op zoek bent naar een schilder in Lelystad, zoek niet verder dan Zoofy.

Andere schildersklussen op Zoofy
Halve dag
Per uur

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af