Schilder Groningen

Onze schilders in Groningen staan voor je klaar

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 126 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Schilder in Groningen gezocht?

Is je interieur toe aan verandering maar wil je niet te veel uitbesteden? Een andere kleur op je muur doet al wonderen. Onze schilders in Groningen zijn erkende vakmannen die je graag een handje komen helpen.

Populaire Schilder klussen Toon alle klussen
Populaire Schilder klussen

Onze Schilders zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Schilder klussen op een rijtje

Waar zitten de schilders in Groningen?

Als je een schilder nodig hebt in Groningen, dan kan je die regelen in elke wijk van Groningen. Onder andere in de Binnenstad, Oranjewijk, Korrewegwijk, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk  maar ook in de Schilders- en Zeeheldenwijk, Herewegwijk, Helpman, Stadsparkwijk, Hoogkerk en Noorddijk. 

We zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is of zelfs in het weekend. Zoals gezegd worden er geen voorrijkosten gerekend.Zo kunnen onze schilders je komen helpen bij het schilderen van je buitenmuren, meubels, gevels, houtwerk of kozijnen. Maar ook bij het sausen van je muren of het spuiten van latex. Staat je klus er niet tussen maar heb je wel een schilder nodig? Geen probleem, want je kan bij Zoofy ook een schilder per uur boeken. Bij spoed hebben wij binnen 20 minuten een schilder bij jou in de buurt in Groningen geregeld. Heb je vandaag geen tijd en komt morgen beter uit? Vul je Groningse postcode in en binnen 5 minuten heb je een afspraak in je agenda staan. Onze schilders kun je inzetten voor alle schilderklussen aan je bedrijfspand of woning in Groningen. Bij Zoofy werken we alleen samen met de meeste professionele en betrouwbare schilders. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel. Onze schilders laten alles netjes achter. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en rekenen wij geen voorrijkosten. Je hebt de mogelijkheid om via Tikkie of iDeal te betalen.