Schilder Groningen

Voor een buitenmuur schilderen, gevel schilderen en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Groningen.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Schilder in Groningen gezocht?

Is je interieur toe aan verandering maar wil je niet te veel uitbesteden? Een andere kleur op je muur doet al wonderen. Onze schilders in Groningen zijn erkende vakmannen die je graag een handje komen helpen.

Alle klussen
Buitenmuur verven
96 keer aangevraagd
Vanaf €18 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1912 schilders bij jou in de buurt
Deuren schilderen
84 keer aangevraagd
Vanaf €129 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1866 schilders bij jou in de buurt
Gevel schilderen
96 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1803 schilders bij jou in de buurt
Gipsplaten verven
Vanaf €10 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1924 schilders bij jou in de buurt
Glasvezelbehang aanbrengen
12 keer aangevraagd
Vanaf €15 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1900 schilders bij jou in de buurt
Huis schilderen
96 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1803 schilders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar zitten de schilders in Groningen?

Als je een schilder nodig hebt in Groningen, dan kan je die regelen in elke wijk van Groningen. Onder andere in de Binnenstad, Oranjewijk, Korrewegwijk, Oosterparkwijk, Oosterpoortwijk  maar ook in de Schilders- en Zeeheldenwijk, Herewegwijk, Helpman, Stadsparkwijk, Hoogkerk en Noorddijk. 

We zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is of zelfs in het weekend. Zoals gezegd worden er geen voorrijkosten gerekend.Zo kunnen onze schilders je komen helpen bij het schilderen van je buitenmuren, meubels, gevels, houtwerk of kozijnen. Maar ook bij het sausen van je muren of het spuiten van latex. Staat je klus er niet tussen maar heb je wel een schilder nodig? Geen probleem, want je kan bij Zoofy ook een schilder per uur boeken. Bij spoed hebben wij binnen 20 minuten een schilder bij jou in de buurt in Groningen geregeld. Heb je vandaag geen tijd en komt morgen beter uit? Vul je Groningse postcode in en binnen 5 minuten heb je een afspraak in je agenda staan. Onze schilders kun je inzetten voor alle schilderklussen aan je bedrijfspand of woning in Groningen. Bij Zoofy werken we alleen samen met de meeste professionele en betrouwbare schilders. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel. Onze schilders laten alles netjes achter. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en rekenen wij geen voorrijkosten. Je hebt de mogelijkheid om via Tikkie of iDeal te betalen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af