Schilder Leiden

Voor een plafond schilderen, gevel schilderen en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Leiden.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Schilder in Leiden gezocht?

Terwijl je binnenstapt bladdert de verf van de voordeur en ook de kozijnen kunnen wel een likje verf gebruiken. Je ergert je er al weken, is het niet maanden aan. Toch kom je iedere week tijd te kort om even zelf alles onder handen te nemen. Stiekem is schilderen precisie werk en daarmee een tijdrovende klus die je liever met je partner in leuke activiteiten stopt. Twijfel dus niet langer en schakel de vakmannen van zoofy.nl in.

Alle klussen
Buitenmuur verven
96 keer aangevraagd
Vanaf €18 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1912 schilders bij jou in de buurt
Deuren schilderen
84 keer aangevraagd
Vanaf €129 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1866 schilders bij jou in de buurt
Gevel schilderen
96 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1803 schilders bij jou in de buurt
Gipsplaten verven
Vanaf €10 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1924 schilders bij jou in de buurt
Glasvezelbehang aanbrengen
12 keer aangevraagd
Vanaf €15 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1900 schilders bij jou in de buurt
Huis schilderen
96 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1803 schilders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken in Leiden komen onze schilders?

In welk stadsdeel van Leiden je ook zit, Zoofy heeft altijd een paar helpende handen in de buurt. Onder andere in de Binnenstad zuid of noord, het Stationsdistrict, Merenwijkdistrict of het Roodenburgerdistrict. We zijn 24/7 voor jou bereikbaar en helpen je in spoedgevallen, zelfs in het weekend. We zijn niet duur en niet goedkoop maar we rekenen geen voorrijkosten. Het allerbelangrijkste misschien nog wel, onze mannen leveren goed vakwerk.

Wil je het nog liever vandaag dan morgen geregeld hebben, dat kan! Bij een spoedklus laten we binnen 20 minuten weten of er vandaag nog iemand in Leiden langs kan komen. Vul jouw leidse postcode in en in no time staat iemand op jouw stoep klaar en dat ook nog zonder voorrijkosten.

Schilderwerk kan voor de nodige troep zorgen maar daar hoef jij je geen zorgen o te maken bij onze vakkundig en betrouwbare vakmannen. Nadat ze de klus geklaart hebben, laten ze de boel weer piek schoon achter.

Geen spoedklus maar wil je toch wel binnenkort binnen- of buitenshuis geschilderd zien? Dat behoort ook zeker bij de mogelijkheden bij zoofy. Wij zijn namelijk 24 uur per dag open voor jou. Tijd en datum kun je naar jouw voorkeur invoeren en wij zorgen dat de vakman op de juiste plaats op de juiste tijd is. Via onze website kun je al binnen 2 minuten een afspraak maken. Aan de beoordeling kun je zien wat voor een werk de schilder bij een ander heeft afgeleverd. Onze schilders kunnen worden ingezet voor al het schilder en spuitwerk aan een woning of bedrijfspand.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af