Schilder Hilversum

Voor muren sauzen, een trap schilderen en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Hilversum.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Partners met: Gamma, Praxis, IKEA & Bol
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Schilder Hilversum gezocht?

Had je een afspraak met een schilder gemaakt en is hij niet opkomen dagen? Reageert hij niet op je telefoontjes of heeft zelfs de telefoon uitstaan? Erg irritant wanneer mensen hun afspraken niet nakomen. Jij hebt immer ook rekening gehouden met de planning. Nog vervelender is wanneer de schilder het laat afweten en niet meer reageert. Helaas heb je zulke types er tussen zitten en dat vind Zoofy zelf ook niet leuk.

 

Alle klussen
Buitenmuur verven
108 keer aangevraagd
Vanaf €18 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 2269 schilders bij jou in de buurt
Deuren schilderen
156 keer aangevraagd
Vanaf €129 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2284 schilders bij jou in de buurt
Gevel schilderen
132 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2118 schilders bij jou in de buurt
Gipsplaten verven
12 keer aangevraagd
Vanaf €10 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 2307 schilders bij jou in de buurt
Schilder halve dag
Vanaf €179 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2480 schilders bij jou in de buurt
Schilder halve week
Vanaf €849 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2481 schilders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we schildersbedrijven in Hilversum

Boek gemakkelijk via Zoofy je schilder voor in Hilversum. Onze schilders komen in het centrum an Hilversum. Mocht je buiten het centrum wonen in Havenstraatbuurt, Kernplan, Sint Vitusbuurt en Boomberg dan is dit geen probleem. Ze komen ook gewoon naar Raadhuiskwartier, Trompenberg, Havenkwartier en Geuzenwegbuurt.

Daarom kan je via Zoofy gemakkelijk een nieuwe schilder boeken om langs te komen. Heeft klus haast? Wij laten met spoed aanvragen altijd binnen 20 minuten weten welke schilder er langs gaat komen. Je krijgt dan een mail binnen met de contact gegevens van de schilder. De schilder zal ook telefonisch contact opnemen met je om een tijd af te spreken samen.

Een goede schilder is belangrijk om het juiste resultaat te behalen. Je wilt natuurlijk dat alles mooi en zonder strepen geschilderd wordt. Bij Zoofy zijn er alleen vakkundige, professionele en betrouwbare schilders aangesloten. Vele zitten al jaren in het vak en zijn snel in hun werk. Op onze website is het mogelijk om een recensie achter te laten. Zo kun je gelijk ervaringen lezen met des betreffende schilder en dat geeft ook meer vertrouwen. Na de klus is het ook mogelijk om zelf een recensie achter te laten en te raten. Voor klussen buiten werktijden

Wij communiceren altijd duidelijk de tarieven van te voren. Deze zijn ook op de website duidelijk aangegeven. Mocht het om een grotere klus gaan dan is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Onze schilders helpen je graag bij het adviseren van je klus om zo het beste resultaat te behalen. Jammer dat je schilder niet is komen opdagen maar wat leuk dat Zoofy je kan helpen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af