Schilder Den Haag gezocht

Voor een buitenmuur schilderen, meubels schilderen en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Den Haag.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Schilder in Den Haag gezocht?

Wil je net een bezoekje brengen aan Madurodam, zie je opeens allemaal lelijke plekken op de muur van je woning in Den Haag. Blijkt dat de bovenburen een lekkage hebben gehad. Wil je dit snel opgelost hebben? Voor alle schilder werkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Doe via onze website een aanvraag voor een schilder of schildersbedrijf uit Den Haag en je klus is zo geregeld.

Alle klussen
Buitenmuur verven
96 keer aangevraagd
Vanaf €18 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1912 schilders bij jou in de buurt
Deuren schilderen
84 keer aangevraagd
Vanaf €129 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1866 schilders bij jou in de buurt
Gevel schilderen
96 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1803 schilders bij jou in de buurt
Gipsplaten verven
Vanaf €10 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1924 schilders bij jou in de buurt
Glasvezelbehang aanbrengen
12 keer aangevraagd
Vanaf €15 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1900 schilders bij jou in de buurt
Huis schilderen
96 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1803 schilders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken in Den Haag helpen we je met schilderswerk?

Als je een schilder nodig hebt in Den Haag, dan kun je die boeken in welke wijk je ook woont. Onder andere in het centrum, Schilderswijk, Scheveningen, Laakkwartier, Transvaal, Vogelwijk en Voorburg . We zijn 24/7 voor jou beschikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is, zelfs in het weekend. We rekenen zoals gezegd geen voorrijkosten. En we hanteren hele nette tarieven, ook in het weekend. Onze schilders zijn geen beunhazen. 

Vul je postcode in en wij tonen welke tarieven onze schilders rekenen in Den Haag en omgeving. Wil je geen gedoe met offertes, maar gewoon de beste schilder uit Den Haag? Plaats dan je klus op Zoofy en kom snel in contact.

Onze schilders zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen. Na jouw probleem te hebben opgelost, hoef je niet bang te zijn voor extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter.

Hoe kom je in contact met een schilder uit Den Haag

Geef de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de schilder langs komt en wij zorgen dat op dat moment de vakman langskomt om het op te lossen. Via onze website heb je binnen twee minuten een klus geplaatst. Vul je postcode in plaats de opdracht. Verschillende schilders in Den Haag zien jouw opdracht en wanneer zij beschikbaar zijn kunnen zij jouw klus aannemen. Aan het aantal beoordelingen zie je hoe de gekozen schilder wordt beoordeeld. Heeft de schilder uit Den haag te vaak een mindere beoordeling gehad dan weren wij de schilder van het platform.

Je ziet van alle schilders de tarieven online staan. We hebben voor een aantal klussen vaste prijzen en voor sommige klussen kun je een prijsafspraak maken met een schilder. Een factuur ontvang je van Zoofy achteraf per e-mail. Deze kun je vervolgens betalen via Tikkie of iDeal.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af