Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Schilder in Den Haag gezocht?

Wil je net een bezoekje brengen aan Madurodam, zie je opeens allemaal lelijke plekken op de muur van je woning in Den Haag. Blijkt dat de bovenburen een lekkage hebben gehad. Wil je dit snel opgelost hebben? Voor alle schilder werkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Doe via onze website een aanvraag voor een schilder of schildersbedrijf uit Den Haag en je klus is zo geregeld.

Alle klussen
Buitenmuur verven
60 keer aangevraagd
Vanaf €18 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1535 schilders bij jou in de buurt
Deuren schilderen
36 keer aangevraagd
Vanaf €129 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1460 schilders bij jou in de buurt
Gevel schilderen
48 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1438 schilders bij jou in de buurt
Huis schilderen
48 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1438 schilders bij jou in de buurt
Keukenkastjes verven
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1590 schilders bij jou in de buurt
Kozijnen schilderen
48 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1457 schilders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken in Den Haag helpen we je met schilderswerk?

Als je een schilder nodig hebt in Den Haag, dan kun je die boeken in welke wijk je ook woont. Onder andere in het centrum, Schilderswijk, Scheveningen, Laakkwartier, Transvaal, Vogelwijk en Voorburg . We zijn 24/7 voor jou beschikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is, zelfs in het weekend. We zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet duur. We rekenen zoals gezegd geen voorrijkosten. En we hanteren hele nette tarieven, ook in het weekend. Onze schilders zijn geen beunhazen. Dus je kunt hier niet de goedkoopste vinden. Wel de beste!

Vul je postcode in en wij tonen welke tarieven onze schilders rekenen in Den Haag en omgeving. Ben je op zoek naar een schilder en wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen. Geef dit simpelweg aan in de klusomschrijving en de vakman houdt daar rekening mee. Zo kun je een schilderklus laten uitvoeren tegen een vooraf afgesproken prijs.

Onze schilders zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen. Na jouw probleem te hebben opgelost, hoef je niet bang te zijn voor extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter.

Geen spoedklus, maar zou je jouw probleem wel graag de volgende dag opgelost hebben? Bij Zoofy.nl is dat mogelijk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag geopend. Geef de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de schilder langs komt en wij zorgen dat op dat moment de vakman langskomt om het op te lossen. Via onze website heb je binnen twee minuten een afspraak gemaakt. Vul je postcode in en selecteer een schilder. Aan het aantal beoordelingen zie je hoe de gekozen schilder wordt beoordeeld. 

 

Je ziet van alle schilders de tarieven online staan. We hebben voor een aantal klussen vaste prijzen en we kunnen vrijblijvende offerte voor je maken. Een factuur ontvang je achteraf per e-mail. Deze kun je vervolgens betalen via Tikkie of iDeal.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af