Schilder in Rotterdam gezocht

Voor een buitenmuur schilderen, latex spuiten en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Rotterdam.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek één van de top schilderbedrijven in Rotterdam

Een tijdje geleden ben je in Rotterdam komen wonen, je huisje is helemaal naar eigen smaak ingericht. Middelland een mooi vooroorlogs wijkje, sfeer in de wijk is er zeker! Helaas past de vooroorlogse keuze voor de kleur van de raamkozijnen niet helemaal bij jou. Gelukkig is er via Zoofy.nl zo een schilder geregeld!

Alle klussen
Badkamer schilderen
24 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4479 schilders in jouw regio
Balkon schilderen
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4478 schilders in jouw regio
Betonvloer schilderen
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4477 schilders in jouw regio
Binnendeuren schilderen
324 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4547 schilders in jouw regio
Binnenmuur verven
60 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4482 schilders in jouw regio
Binnenschilderwerk
84 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4482 schilders in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

In welke wijken komen de schilders in Rotterdam?

Waar in Rotterdam je ook woont, wij hebben schilders actief in elke wijk van Rotterdam. Van Blijdorp, Charlois, Crooswijk, Delftshaven, Feijenoord,Hillegersberg, Katendrecht, Kralingen, Ommoord,Kralingseveer en de Kop van Zuid tot Nesselanden komen onze schilders bij u langs. En dat alles zonder voorrijkosten en volgens een vast uurtarief! 

Schilderklussen in Rotterdam

Onze schilders kunnen allerlei soorten schilderklussen aan. Of je nu je hele huis wilt laten schilderen, een enkele muur of zelfs alleen een plafond, onze schilders zijn gekwalificeerd om het werk naar je wens uit te voeren. Ook kun je bij ons terecht voor het schilderen van binnen- en buitenmuren, het aanbrengen van behang, het aanbrengen van muurstickers en nog veel meer.

Kosten voor Rotterdamse schilders

Bij Zoofy betaal je geen voorrijkosten en hoeft je geen gedoe te hebben met offertes. Het boeken van een schilder is eenvoudig in slechts vier stappen. En voor de kosten, deze zijn afhankelijk van de grootte van de klus en de tijdsduur. Veel klussen zijn op basis van een vaste prijs zoals trap schilderen.  En anders geldt een uurtarief van €55,-. De schilder kan een inschatting geven van de tijd die het gaat kosten

Eenvoudige facturatie

Er wordt altijd een factuur opgemaakt deze kun je eenvoudig betalen via iDeal of QR-code. Dit loopt altijd via Zoofy, zodat we zeker weten dat de vakman uitbetaald krijgt als jij ook tevreden bent!

Gebruik Zoofy voor het vinden van een betrouwbare schilder

In conclusie, zoek je een betrouwbare schilder in Rotterdam? Zoofy is een online platform waar je de meest gekwalificeerde schilders van Rotterdam kunt boeken, Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9,2 uit 10 en komen in heel Rotterdam, Je betaalt geen voorrijkosten en hoeft geen gedoe te hebben met offertes. Het boeken van een schilder is eenvoudig in slechts vier stappen. Dus boek nu een vakman via Zoofy en zorg dat je huis weer als nieuw is.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af