Schilder Rotterdam

Voor een buitenmuur schilderen, latex spuiten en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Rotterdam.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Schilder in Rotterdam gezocht?

Een tijdje geleden ben je in Rotterdam komen wonen, je huisje is helemaal naar eigen smaak ingericht. Middelland een mooi vooroorlogs wijkje, sfeer in de wijk is er zeker! Helaas past de vooroorlogse keuze voor de kleur van de raamkozijnen niet helemaal bij jou. Gelukkig is er via Zoofy.nl zo een schilder geregeld!

Alle klussen
Buitenmuur verven
96 keer aangevraagd
Vanaf €18 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1912 schilders bij jou in de buurt
Deuren schilderen
84 keer aangevraagd
Vanaf €129 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1866 schilders bij jou in de buurt
Gevel schilderen
96 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1803 schilders bij jou in de buurt
Gipsplaten verven
Vanaf €10 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1924 schilders bij jou in de buurt
Glasvezelbehang aanbrengen
12 keer aangevraagd
Vanaf €15 per m2 incl btw
Gebaseerd op prijzen van 1900 schilders bij jou in de buurt
Huis schilderen
96 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1803 schilders bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken komen de schilders in Rotterdam?

Waar in Rotterdam je ook woont, wij hebben schilders actief in elke wijk van Rotterdam. Van Blijdorp, Charlois, Crooswijk, Delftshaven, Feijenoord,Hillegersberg, Katendrecht, Kralingen, Ommoord,Kralingseveer en de Kop van Zuid tot Nesselanden komen onze schilders bij u langs. En dat alles zonder voorrijkosten en volgens een vast uurtarief! 

Via Zoofy.nl kan je 24 uur per dag klussen invoeren en wij zorgen voor een match met de vakman. De uurtarieven zijn van tevoren vastgesteld, zo weet u dus precies waar u aan toe bent. Voor sommige kleine schilderklussen zijn er zelfs vaste tarieven opgesteld. 

Er wordt altijd een factuur opgemaakt die u via de mail toegestuurd krijgt, die kunt u betalen via iDeal. Voor vragen over de klus of het boeken van een vakman is onze klantenservice elke dag voor u aanwezig!

Toch wel lastig om een schilder te boeken als je veel werkt. Bij Zoofy.nl is er de mogelijkheid om zelf een tijdstip uit te kiezen waarop de klus gedaan kan worden. Stel je zou willen dat er morgen nog een schilder langskomt, geen probleem! Voor kleine schilderklussen zoals het verven van de raamkozijnen, deuren en muurtje is het mogelijk om direct een schilder te bestellen. Binnen 20 minuten heb je een reactie binnen en kan de schilder diezelfde avond nog langskomen!

Heeft de klus minder haast? Er kan ook een klus vooruit geboekt worden. Wanneer je kiest om de klus op een ander moment te laten doen is het mogelijk om een specifieke vakman uit te kiezen. 

Onze vakmannen staan alleen bij schilderklussen waar zij echt gespecialiseerd in zijn. Zo zijn er schilders die gespecialiseerd zijn in binnenschilderwerk , net zo goed als schilders die heel erg goed zijn in buitenschilderwerk. De schilder zal altijd met u meedenken en adviezen geven waar mogelijk, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van het resultaat. 

Is er een grotere klus waar u eerst nog wat informatie over zou willen? In overleg met de vakman is het mogelijk dat er eerst een offerte of een inschatting gemaakt wordt. Ook kunnen wij foto’s naar de vakman doorsturen zodat de inschatting op afstand gemaakt kan worden, wel zo handig! 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af