Schilder Rotterdam

Onze schilders in Rotterdam staan voor je klaar

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 242 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Schilder in Rotterdam gezocht?

Een tijdje geleden ben je in Rotterdam komen wonen, je huisje is helemaal naar eigen smaak ingericht. Middelland een mooi vooroorlogs wijkje, sfeer in de wijk is er zeker! Helaas past de vooroorlogse keuze voor de kleur van de raamkozijnen niet helemaal bij jou. Gelukkig is er via Zoofy.nl zo een schilder geregeld!

Populaire Schilder klussen Toon alle klussen
Populaire Schilder klussen

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Schilder klussen op een rijtje

In welke wijken komen de schilders in Rotterdam?

Waar in Rotterdam je ook woont, wij hebben schilders actief in elke wijk van Rotterdam. Van Blijdorp, Charlois, Crooswijk, Delftshaven, Feijenoord,Hillegersberg, Katendrecht, Kralingen, Ommoord,Kralingseveer en de Kop van Zuid tot Nesselanden komen onze schilders bij u langs. En dat alles zonder voorrijkosten en volgens een vast uurtarief! 

Via Zoofy.nl kan je 24 uur per dag klussen invoeren en wij zorgen voor een match met de vakman. De uurtarieven zijn van tevoren vastgesteld, zo weet u dus precies waar u aan toe bent. Voor sommige kleine schilderklussen zijn er zelfs vaste tarieven opgesteld. 

Er wordt altijd een factuur opgemaakt die u via de mail toegestuurd krijgt, die kunt u betalen via iDeal. Voor vragen over de klus of het boeken van een vakman is onze klantenservice elke dag voor u aanwezig!

Toch wel lastig om een schilder te boeken als je veel werkt. Bij Zoofy.nl is er de mogelijkheid om zelf een tijdstip uit te kiezen waarop de klus gedaan kan worden. Stel je zou willen dat er morgen nog een schilder langskomt, geen probleem! Voor kleine schilderklussen zoals het verven van de raamkozijnen, deuren en muurtje is het mogelijk om direct een schilder te bestellen. Binnen 20 minuten heb je een reactie binnen en kan de schilder diezelfde avond nog langskomen!

Heeft de klus minder haast? Er kan ook een klus vooruit geboekt worden. Wanneer je kiest om de klus op een ander moment te laten doen is het mogelijk om een specifieke vakman uit te kiezen. 

Onze vakmannen staan alleen bij schilderklussen waar zij echt gespecialiseerd in zijn. Zo zijn er schilders die gespecialiseerd zijn in binnenschilderwerk , net zo goed als schilders die heel erg goed zijn in buitenschilderwerk. De schilder zal altijd met u meedenken en adviezen geven waar mogelijk, zodat u zo lang mogelijk kan genieten van het resultaat. 

Is er een grotere klus waar u eerst nog wat informatie over zou willen? In overleg met de vakman is het mogelijk dat er eerst een offerte of een inschatting gemaakt wordt. Ook kunnen wij foto’s naar de vakman doorsturen zodat de inschatting op afstand gemaakt kan worden, wel zo handig! 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af