Schilder Utrecht

Voor een deur schilderen, meubels schilderen en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Utrecht.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Partners met: Gamma, Praxis, IKEA & Bol
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Schilder in Utrecht gezocht?

Kom je net lekker thuis van een dagje Wilhelminapark, zie je een hele gele vlek op je plafond. Blijkt dat je een lekkage hebt gehad van de bovenbuurman. Met een nieuwe lik verf is het plafond weer als nieuw. Bij ons netwerk van schilders uit Utrecht en omgeving ben je aan het juiste adres.

Alle klussen
Binnendeuren schilderen
300 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3021 schilders in jouw regio
Buitendeuren schilderen
Vanaf €175 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2952 schilders in jouw regio
Buitenkozijnen schilderen
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2953 schilders in jouw regio
Buitenmuur verven
120 keer aangevraagd
Vanaf €19 per m2 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2876 schilders in jouw regio
Garagedeur schilderen
Vanaf €499 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3013 schilders in jouw regio
Gevel schilderen
252 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3007 schilders in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

In welke wijken in Utrecht komen onze schilders?

Onze schilders werken in alle wijken in Utrecht. In Vleuten, Hoograven of de Meern. In het centrum tot Overvecht en Leidsche Rijn. Ook in alle buurten in Utrecht zijn de schilders van Zoofy beschikbaar. In de Rivierenwijk, in Veldhuizen of Vleuterweide. Bekijk de reviews van de schilders. Zo zie je precies welke schilders de beste zijn. En welke het beste bij jou past. Zo helpen de klanten die al een schilder hebben geboekt, je met hun beoordeling.

Dankzij onze snelle service kun je via onze website site met spoed in contact komen met een professionele schilder uit de omgeving Utrecht. Zo hoef jij niet onnodig lang te wachten voordat je jouw schilderwerkzaamheden laat uitvoeren. Aan de hand van je postcode tonen wij welke tarieven worden gehanteerd in de regio Utrecht. Voorrijkosten doen wij niet aan. Dat is niet nodig aangezien wij alleen met lokale vakmannen samenwerken.

 

Onze schilders uit de regio zijn geselecteerd, op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Ze laten alles netjes bij u achter. Heeft u niet zo’n haast met de klus, maar wilt u wel graag de volgende dag opgelost hebben? Bij Zoofy is dit mogelijk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag geopend. Geef de geschikte datum en tijd aan wanneer het u het beste uitkomt dat de schilder langs komt en wij zorgen ervoor dat er op het aangegeven moment een schilder komt om het op te lossen. Via onze website heb je binnen twee minuten een klus geplaatst. 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af