Schilder Amsterdam

Voor muren sauzen, meubels verven en al jouw andere schilderklusjes. In een paar klikken heb je het geregeld. Bestel eenvoudig één van onze schilders uit Amsterdam. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Partners met: Gamma, Praxis, IKEA & Bol
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Schilder Amsterdam

Heb je net een leuk nieuw pandje gekocht in De Watergraafsmeer of is je woning in De Pijp toe aan een nieuwe frisse kleur? Een verse lik verf op de muur doet vaak al wonderen. Een professionele schilder draait zijn hand er niet voor om. Of het nu gaat om simpel muren sausen, een keuken verven, of je hele woning laten spuiten met latex, bij Zoofy ben je voor een schilder uit Amsterdam aan het juiste adres.

Alle klussen
Buitenmuur verven
120 keer aangevraagd
Vanaf €18 per m2 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2636 schilders in jouw regio
Deuren schilderen
276 keer aangevraagd
Vanaf €129 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2775 schilders in jouw regio
Garagedeur schilderen
Vanaf €499 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2777 schilders in jouw regio
Gevel schilderen
216 keer aangevraagd
Vanaf €49 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2776 schilders in jouw regio
Gipsplaten verven
12 keer aangevraagd
Vanaf €12 per m2 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2784 schilders in jouw regio
Schilder halve dag
Vanaf €179 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2778 schilders in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Op zoek naar een schilder in Amsterdam?

Waar je ook een schilder nodig hebt, wij bedienen alle wijken van Amsterdam. Wanneer jij wilt komen ze naar De Pijp, Jordaan, Oud-Zuid, Buitenveldert, Watergraafsmeer of naar stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost.

Gebruik Zoofy bij het vinden van een schilder in amsterdam

Via zoofy kun je 24 uur per dag je opdracht invoeren. Wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat alle schilderklussen worden opgepakt. Je hoeft daar zelf dus weinig voor te doen. Kleinere klusjes gaan tegen een uurtarief. De schilder kan altijd aangeven wat de bijkomende materiaalkosten zijn. Dat hangt af van het de verfsoort die gebruikt zal worden. Latex is bijvoorbeeld meestal goedkoper dan een goed dekkende acrylverf. Over kosten gesproken, let op het btw tarief. Voor woningen die ouder zijn dan vijf jaar kun je profiteren van een lager tarief. De btw is dan slechts 6 procent. Anders geldt een btw tarief van 21 procent.

Voor kleine schilderklussen zoals het verven van een deur of kozijn kun je direct een schilder uit de regio Amsterdam bestellen. Gewoon simpel een kwestie van je gegevens invullen en op verzenden drukken. Heb je echt haast? Gebruik dan onze spoedoptie. Wij sturen dan een bericht uit naar alle schilders in de buurt. Meestal heb je dan binnen 20 minuten een reactie dat de schilder eraan komt!

Alleen lokale schildersbedrijven uit Amsterdam

Alle schilders met wie samenwerken hebben wij persoonlijk gesproken. Ze zijn allemaal professionele vakmannen die staan voor hun werk. Op zoofy werken wij alleen samen met lokale schilders. Zo brengen wij u in contact met een schilderbedrijf in Amsterdam en niet een bedrijf dat ergens ver weg is gevestigd. Dat scheelt natuurlijk in de kosten. Alle onze schilders staan alleen bij de klussen die ze ook echt goed kunnen uitvoeren. Zij weten welk type verf je het beste kunt gebruiken en beheersen de juiste technieken. Een goede schilder bespaart je veel tijd en zorgt ervoor dat jouw muur, vloer, of keuken er weer mooi strak uitziet.

Binnenschilderwerk kan goed jaren meegaan. Wanneer het gaat om buitenschilderwerk is het toch aan te raden om eens in de vijf jaar de kwast er overheen te halen. Zeker wanneer geschilderd hout wat barstjes begint te vertonen en de verft begint af te bladderen is het tijd om een schilder in te schakelen. Goed onderhoud kan je op lange termijn veel geld besparen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af