Schilder Amsterdam
2 recensies

Onze schilders in Amsterdam staan voor je klaar

bijv. 'Kozijnen schilderen'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 207 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Schilder Amsterdam

Heb je net een leuk nieuw pandje gekocht in De Watergraafsmeer of is je woning in De Pijp toe aan een nieuwe frisse kleur? Een verse lik verf op de muur doet vaak al wonderen. Een professionele schilder draait zijn hand er niet voor om. Of het nu gaat om simpel muren sausen, een keuken verven, of je hele woning laten spuiten met latex, bij Zoofy ben je voor een schilder uit Amsterdam aan het juiste adres.

Populaire Schilder klussen Toon alle klussen
Populaire Schilder klussen

Recensies van klanten over de Schilders van Zoofy in Amsterdam

De Schilders van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 2 recensies

Penny
dinsdag 16 april 2019, Trap schilderen

Marko was lovely and did a good job of our painting.

Onze Schilders zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Schilder klussen op een rijtje

Bent u op zoek naar een schilder? Hier werken zij.

Waar je ook een schilder nodig hebt, wij bedienen alle wijken van Amsterdam. Wanneer jij wilt komen ze naar De Pijp, Jordaan, Oud-Zuid, Buitenveldert, Watergraafsmeer of naar stadsdeel Noord, Oost, West, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost.

Via zoofy.nl kun je 24 uur per dag je opdracht invoeren. Wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat alle schilderklussen worden opgepakt. Je hoeft daar zelf dus weinig voor te doen. Eerst een offerte opvragen bij een van de schilders is ook geen probleem. Ook dat kan snel en makkelijk. Geef het dan gewoon aan bij je aanvraag. Bij een offerte zullen de meeste schilders werken met een vierkante meter prijs.

Kleinere klusjes gaan tegen een uurtarief. De schilder kan altijd aangeven wat de bijkomende materiaalkosten zijn. Dat hangt af van het de verfsoort die gebruikt zal worden. Latex is bijvoorbeeld meestal goedkoper dan een goed dekkende acrylverf.

Over kosten gesproken, let op het BTW tarief. Voor woningen die ouder zijn dan vijf jaar kun je profiteren van een lager tarief. De BTW is dan slechts 6 procent. Anders geldt een btw tarief van 21 procent.

Voor kleine schilderklussen zoals het verven van een deur of kozijn kun je direct een schilder uit de regio Amsterdam bestellen. Gewoon simpel een kwestie van je gegevens invullen en op verzenden drukken. Heb je echt haast? Gebruik dan onze spoedoptie. Wij sturen dan een bericht uit naar alle schilders in de buurt. Meestal heb je dan binnen 20 minuten een reactie dat de schilder eraan komt!

Alle schilders met wie samenwerken hebben wij persoonlijk gesproken. Ze zijn allemaal professionele vakmannen die staan voor hun werk. Op zoofy.nl werken wij alleen samen met lokale schilders. Zo brengen wij u in contact met een schilderbedrijf in Amsterdam en niet een bedrijf dat ergens ver weg is gevestigd. Dat scheelt natuurlijk in de kosten.

Alle onze schilders staan alleen bij de klussen die ze ook echt goed kunnen uitvoeren. Zij weten welk type verf je het beste kunt gebruiken en beheersen de juiste technieken. Een goede schilder bespaart je veel tijd en zorgt ervoor dat jouw muur, vloer, of keuken er weer mooi strak uitziet.

Binnenschilderwerk kan goed jaren meegaan. Wanneer het gaat om buitenschilderwerk is het toch aan te raden om eens in de vijf jaar de kwast er overheen te halen. Zeker wanneer geschilderd hout wat barstjes begint te vertonen en de verft begint af te bladderen is het tijd om een schilder in te schakelen. Goed onderhoud kan je op lange termijn veel geld besparen.