Regel nu jouw stratenmaker

Bestrating aanleggen

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3080 stratenmakers in jouw regio

Grond afgraven, egaliseren, een worteldoek spannen en daarover netjes tegels of planken leggen. Bij de aanleg van een terras komt heel wat kennis kijken. Omschrijf wat er moet gebeuren en maak direct een afspraak met een hovenier bij jou in de buurt.

Regel nu jouw stratenmaker
41 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Bestrating aanleggen / Tuin bestraten

Droom jij ook van een netjes verzorgde omgeving die om weinig onderhoud vraagt rondom jouw huis? Dan kan tuinbestrating aanleggen de ideale oplossing bieden. Maar hoe vind je hier de geschikte vakman voor en wat kost bestrating aanleggen eigenlijk? Wij, van Zoofy, geven jou met plezier meer uitleg!

Wat is het nut van de tuin bestraten?

tuinbestrating zorgt ervoor dat je hele grondoppervlak opeens veel ruimtelijker oogt. Ook schept bestrating aanleggen meer orde in je tuin en het vraagt om minder onderhoud. Waar je vroeger urenlang gras moest staan te maaien om alles er netjes uit te laten zien, kan je nu simpelweg ontspannen en in alle rust genieten van je tuin. Heb jij toch ook graag veel planten in jouw tuin? Het is ook perfect mogelijk om meerdere, kleurrijke bloemen en planten op jouw terras te plaatsen.

Hoe gaat tuinbestrating aanleggen in zijn werk bij ons?

Tuinbestrating aanleggen is een heel karwei dat in meerdere stappen dient te gebeuren om zo lang mogelijk te kunnen profiteren van je kersvers terras. Onze vakmannen gaan als volgt te werk:

 • Domein afbakenen: Eerst en vooral zullen we het stuk tuin dat jij wilt gebruiken voor de aanleg van je terras uitgraven, tot op een diepte van 15 tot 20 cm. Rondom dit gebied, plaatsen we daarna een speciale rand ter bescherming van jouw terrastegels.
 • Egalisatie: Vervolgens gaat onze klusser een tiental centimeter van dit oppervlak opvullen met zand die aangeduwd en gelijk gelegd wordt met een daarvoor bestemde machine.
 • Tegelwerk: tuin bestrating dient zeer nauwkeurig te gebeuren om achteraf niet tegen een lelijk terras aan te moeten kijken. Daarom hechten wij veel belang aan het zorgvuldig neerleggen (en uitsnijden) van de door jouw uitgezochte tegels. Hoe groter de tegels, hoe groter de kans dat er veel uitgesneden zal moeten worden om de hoeken netjes op te vullen. Dit gedetailleerde uitsnijwerk laat je liever over aan een kenner.
 • Inkeren: Wanneer we klaar zijn met bestrating aanleggen, gooien we extra zand over je terras heen. Dit doen we voor het oog: mooi opgevulde tegelvoegen nodigen tenslotte meer uit tot gebruik van het pas aangelegde terras!

Wat kost bestrating aanleggen?

Bij ons wordt er steeds met vaste uurtarieven gewerkt. Deze tarieven variëren afhankelijk van wat er precies dient te gebeuren. Een bestrating op een zachte ondergrond met zeer gebruiksvriendelijke tegels zal logischerwijze goedkoper uitvallen dan een op maat gemaakte terrasconstructie vlak naast een boom bijvoorbeeld. Zo liggen ook de uurtarieven voor spoedklussen ietwat hoger dan deze voor gewone klussen. Om je een idee te geven: Bestrating aanleggen is bij Zoofy al mogelijk vanaf 50 euro per uur inclusief btw!

Denk jij er ook aan tuinbestrating aan te leggen bij jullie? Bij Zoofy zorgen wij ervoor dat jij op een snelle en betrouwbare manier geholpen wordt door een lokale vakman!

Wat zijn de voordelen van tuin bestraten via Zoofy?

1) Voordelen in verband met de kosten van bestrating aanleggen

 • Geen voorrijkosten: Kies je ervoor bestrating aan te laten leggen door één van de klussers van Zoofy? Dan spaar je je deze kosten uit. Bij Zoofy betaal je pas achteraf en dat kan eenvoudig via Tikkie of iDeal.
 • Vaste uurtarieven: Wij werken met vaste uurtarieven. Zodat je niet voor grote verrassingen komt te staan. 

2) Voordelen in verband met onze klanttevredenheid

 • Garantie voor vakmanschap: Een tuin bestraten kan niet door eender wie gedaan worden. Maar al te vaak dienen er speciale technieken gebruikt te worden bij de aanleg ervan. Dit hangt sterk af van de ondergrond waarop de tuin rust. Onze stratenmakers worden op voorhand allemaal zorgvuldig geselecteerd opdat jij zeker bent van een professioneel uitgevoerde klus.
 • Blijvend veel aanvragen: Niet enkel voor het aanleggen van tuinbestrating maar ook voor andere klussen zoals dakbedekking, telefoonreparatie, algemeen tuinonderhoud, ... enzovoort kan je bij ons terecht. Dankzij ons vakmanschap en ons uitgebreid klusaanbod, hebben wij inmiddels een enorm klantenbestand, dat steeds blijft groeien, uitgebouwd.
 • Klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro: Bij Zoofy werken we uitsluitend met professionele klusjesmannen. Toch kan het echter altijd gebeuren dat er iets misgaat tijdens het uitvoeren van een klus. Daarom verzekeren wij jouw klus tot 2.5 miljoen euro voor gevolgschade! Is iets voorgevallen laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Bezorg ons foto's met duidelijke omschrijvingen van de gevolgschade en stel de verantwoordelijke klusjesman aansprakelijk. 

3) Gemaksvoordelen voor onze klanten

 • Onmiddellijke beschikbaarheid: Ons netwerk bestaat uit talloze vakmannen, afkomstig uit alle hoeken van Nederland. Wanneer je op zoek bent naar een vakman die weet heeft van bestrating aanleggen bij jou in de buurt, hoef je dus nooit lang te wachten. Je kan online een aanvraag indienen. Wij sturen jou dan een lokale klusjesman op het door jouw gekozen tijdstip.
 • Eenvoudige betalingswijze: Bestrating aanleggen bij Zoofy is modern: hetzelfde geldt voor de betalingen ervan! Bij ons kan je je factuur via iDeal of Tikkie op een eenvoudige manier, snel en veilig, betalen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af