8
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter
Klusjesman
Timmerman

5/5 - 8 reviews

TOP PRO

Andeniva

TOP PRO

5/5 - 8 reviews

Loodgieter
Klusjesman
Timmerman
Brunssum
8 klussen uitgevoerd
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman and Timmerman

Over Andeniva loodgieter

Welkom bij Andeniva, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Brunssum. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Andeniva zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Andeniva staat voor je klaar om elke loodgieter klu Lees meer...

Reviews over Andeniva

Sven heeft zich aan de afspraken gehouden en eigenlijk door eigen initiatief een groter probleem van ons opgelost. De volgende keer gaan wij weer voor Sven.

Prima werk afgeleverd. Prettig contact en professioneel ons probleem opgelost. Hartelijk dank voor deze fijne service Sven!

Aanrader! Nummer opgeslagen voor toekomstige klussen!

Sven kon op korte termijn komen en heeft zijn werk - en meer - netjes gedaan.

Het was even zoeken naar de oorzaak van het euvel en hoe dit te verhelpen. Eerlijk gezegd had ik even het idee dat ruim een uur zoeken en proberen tot niets zou leiden, maar een plotse ingeving leidde tot de reparatie. Omdat een hulpstuk kennelijk defect is, is het euvel niet geheel verholpen. Sven zegde toe informatie te geven over een evt vervanging.

Zoofy.nl
5

8 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman