Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Recreator

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,78/5 - 45 reviews

Recreator
45
Reviews
5 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Smart Home

's-Gravenhage
45 klussen uitgevoerd
cv bijvullen , vuilafscheider cv installeren , buitendouche maken
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Cv monteur, Loodgieter and Smart Home

Over Recreator loodgieter

Welkom bij Recreator, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio 's-Gravenhage. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Recreator zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Recreator staat voor je klaar om elke loodgi Lees meer...

Reviews over Recreator

De douchekraan is goed gemonteerd. Omdat de rozetten niet goed pasten, is de ruimte rondom de leidingen dichtgekit. Jammer was dat in de opleiding geen aandacht is voor het instellen van een thermostaatkraan, waardoor dat deel van de klus niet is uitgevoerd en de temperatuur uit de kraan nu niet precies overeenkomt met de op de thermostaat aangegeven temperatuur. Het contact verliep vlot en prettig.

De klus bleek wat groter dan verwacht. Daarom hebben we t gehouden bij onderzoek. Vinod heeft me goed doorverwezen. Prima vakman voor kleinere klusjes.

Ja, het ging even anders dan hij verwachtte, maar: eind goed al goed.

klus is naar tevredenheid geklaard, radiator ontkoppeld en van de muur gehaald, alle cv's ontlucht en systeem weer gevuld met water. Aardige kerel, neemt de tijd om het werk goed af te leveren. Ik zou hem weer vragen voor een volgende klus

Klus was binnen 5 minuten geklaard.

prima,

Vinod constateerde dat er een tegel vervangen moest worden. Daarvoor moet eerst een tegelzetter komen. Na die reparatie gaat Vinod de kit vervangen

Vinod heeft de radiator gedemonteerd en na een uur zat de nieuwe erop. Helaas bleek deze toch te lekken bij een van de koppelingen en moest hij opnieuw gemonteerd worden. Gelukkig was het de tweede keer wel in orde en heeft hij alles netjes achter gelaten.

Vinod was aanwezig op afgesproken tijd en was heel vriendelijk. Hij heeft zijn werk netjes en snel gedaan, daarnaast ook goed advies gegeven over de CV-ketel en waar we op moeten letten/kunnen verwachten in de toekomst. Daarnaast heeft hij ook van te voren een goede inschatting kunnen maken van de kosten en werkuren. We zijn erg tevreden met zijn werk.

Alles is helemaal goed gegaan.

Ben erg blij dat hij geweest is, erg bedankt voor de snelle hulp. g. ' Vinod heeft de klus goed gedaan. Hij krijgt van mij 5 sterren. Erg bedankt hoor! Groet Adelheid.

De eerste keer was de lekkage niet helemaal verholpen, maar de dag erna kwam hij netjes terug om dat recht te zetten. Toen ontdekte hij een ander probleem, en heeft hij nog de moeite genomen om verder te zoeken naar de mogelijke oorsprong van dat probleem, en heeft hij ons geadviseerd om daar zo snel mogelijk naar te laten kijken.

De klus is geklaard. Er was even onduidelijkheid over datum en tijd maar dat is goed gekomen. Wij zijn 100 procent tevreden met werkwijze en communicatie. Prima!

De klus is prima uitgevoerd. Was ruim op tijd.

Eindresultaat uitstekend. Prima vakman en probleem was snel verholpen.

Erg tevreden, hij kon zelf eerder dan de afgesproken datum!

Fantastisch, wij hadden enorme stank uit de afvoer. Het plaatsen van extra sifon loste het probleem op. Ook een kraan werd vervangen. Omdat je niet direct het resultaat ziet blijft het spannend maar nu een week verder is het weer zoals het hoort. Echte vakman voor prima prijs.

Fijne vakman met goed resultaat

goedkoop en goede werk gedaan.

Hele fijne vakman heeft me goed geholpen

Hij was heel vriendelijk en heeft het goed gedaan!

ja de tegenvallende klus is geklaard. Het eindresultaat is goed

Klus is vakkundig opgepakt en afgehandeld, werk is netjes achter gelaten.

Kwam zijn afspraken na en heeft de klus goed geklaard.

Perfect. De radiator is prima ontkoppeld vanaf de verdeler.

Prima werk. Op tijd. Ervaren vakman.

Problem solved! Mr. Baran was very competent and applied all efforts to solve the problem! Thank you very much!

Radiator vervangen. De klus goed gegaan en het resultaat is ook goed. Ik ben zeker tevreden.

Snel, vakkundig geholpen. Nam de juiste spullen mee, en ruimde alles weer netjes op.

Very efficient service. The taps look great and work perfectly. Dankuwel!

Vinod had gelukkig snel tijd om onze lekkende kraan te vervangen. Klus is netjes geklaard.

Vinod heeft zijn werk uitstekend gedaan. Hij is kundig , snel, vriendelijk en klantgericht.

Vinod was een aardige kerel. Hij kon sowieso mijn probleem niet oplossen dat wist ik al vantevoren maar daar waar die kon was het top ! Nam ook nog de moeite om een dag later te vragen of het opgelost was.

Vinod was zeer professioneel en pro-actief. Dankzij zijn meedenkende houding was het euvel snel en efficient verholpen.

Zeer tevreden over hem, zal hem zeker nog een keer een opdracht geven.

Zoofy.nl 4.78 45 reviews

Vergelijkbare CV Monteurs in de buurt

Pro image
Stukadoor & Klusjesbedrijf Holland

7 reviews

"

Andere diensten voor je huis

dimmer aansluiten stucwerk repareren boiler aansluiten rookgasafvoer aanleggen gaskachel afsluiten pvc dakbedekking aanleggen wasbak plaatsen rookmelder vervangen schoonmaker huis voor twee uren woning ontruimen huishoudelijke hulp antislip op trap aanbrengen halve week opdekdeur afhangen tapijt reinigen dakpannen schoonmaken
Boek direct een vakman