Regel nu jouw cv monteur

Cv-monteur per uur

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 674 cv monteurs in jouw regio

Voor alle klussen waar je te maken krijgt met de Cv-ketel, een geiser of een thermostaat kun je een beroep doen op ons netwerk van cv monteurs. Kies de betrouwbare optie en maak snel en gemakkelijk een afspraak voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw cv monteur
502 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek een Cv-monteur per uur

Boek een cv-monteur per uur. De vakman kan je helpen bij verschillende Cv-monteur/installatieklussen/verwarmingsklussen voor een vast arbeidstarief.

Wat doet een centrale verwarming monteur?

Centrale verwarming wordt CV genoemd. Iemand die ervoor zorgt dat jouw centrale verwarming voortdurend naar behoren werkt, is een cv-monteur. Hij lost problemen op, doet onderhoud en reparaties en kan de ketel voor jou bijvullen.

De leidingen vervangen of aanleggen voor de installatie van de ketel is een ander vakgebied van de cv-monteur. Voor werk aan radiatoren, zoals het vervangen, loskoppelen of verwijderen van een radiator(knoppen) kan je een cv-monteur inschakelen. Ook als jouw thermostaat vervangen moet worden ben je aan het juiste adres bij deze vakman. Hij kan jou verder helpen met alle klussen gerelateerd aan het verwarmen van het huis.

Wij zorgen ervoor dat je warm blijft

Zoofy is het grootste platform van professionals in Nederland, met meer dan 1.000.000 geboekte klussen. We hebben een expert score van 9,2 uit 10 en staan bekend om onze vaste prijzen.

Geen kosten om ons te bellen

Wanneer je een verwarmingsmonteur op Zoofy boekt, betaal je geen voorrijkosten of reiskosten. Onze prijzen staan vast en jij kunt de prijs voor een klus te weten komen voordat je deze boekt!

Zoofy garandeert jouw veiligheid

Als bedrijf hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze verwarmingsmonteurs zijn gediplomeerd en werken altijd met het nieuwste gereedschap.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach