Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Arranca

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,82/5 - 11 reviews

Arranca
11
Reviews
2 jaar
Zoofy
Elektricien

Elektricien

Klusjesman

Hoofddorp
11 klussen uitgevoerd
elektrische poort of hek aansluiten of repareren , groepenkast , buitenverlichting aanleggen
2 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien, Klusjesman

Over Arranca elektricien

Welkom bij Arranca, dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Hoofddorp. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Arranca zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Arranca staat voor je klaar om elke elektricien klu Lees meer...

Reviews over Arranca

Klus is geklaard.

Snel geholpen

Aardige jongen, en topwerk geleverd! Zeer tevreden!

Anass heeft mij perfect geholpen, Anass heeft verstand van elektra, Hij werkt keurig en netjes. Het is aan te raden om hulp van Anass te gebruiken.

Anass kwam super snel, was duidelijk in zijn communicatie en heeft onze klus goed gedaan. Wij zouden hem zeker aanbevelen / terugvragen.

De klus is goed geklaard. Ananas heb ik ervaren als zeer vriendelijk, betrouwbaar (van tevoren bellen over afspraak) en professioneel. Bedankt voor deze vakman.

Highly recommend Anass. Great communication and expertise.

Probleem opgelost op een professionele en vriendelijke manier. Meedenkend en geduldig, aanrader.

Resultaat is super netjes. Fijne communicatie vooraf, dat vind ik een enorme plus! Ook was hij de volgende dag al beschikbaar. Prijs is wel hoger uitgevallen dan ik van te voren verwacht had op basis van inschatting en dat zorgt er toch voor in de toekomst minder snel via zoofy zou grijpen.. Maar dit was een spoedklusje dus voor nu prima

Uitstekende, zeer vriendelijke, deskundige en zeer gemotiveerde elektricien ! Iemand die echt geïnteresseerd in zijn vak en probleemoplossend te werk gaat. De beste vakman van Zoofy die ik ooit heb gehad. Waren ze allemaal maar zo goed. Hij heeft ons zeer goed geholpen !

Vanaf het belletje met Anass had ik er alle vertrouwen in. Kort samengevat, geen woorden maar daden. Nogmaals bedankt Anass en Zoofy natuurlijk.

Zoofy.nl 4.82 11 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

koof maken wasbak plaatsen openhaard verwijderen kozijnen vervangen vloerverwarming spoelen onderhoud awb schakelaar kamer behangen howat kokendwaterkraan installatie nest thermostat e wifi instellen spackspuitwerk vlooien bestrijden kachel plaatsen band plakken schuur isoleren
Boek direct een vakman