Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

AATech10M

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,77/5 - 26 reviews

AATech10M
26
Reviews
3 jaar
Zoofy
Elektricien

Elektricien

Elektricien

Klusjesman

ICT Specialist

Utrecht
26 klussen uitgevoerd
buitenverlichting aanleggen , railverlichting installeren , zonnepaneel plaatsen
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien, Klusjesman and ICT Specialist

Over AATech10M elektricien

Welkom bij AATech10M, dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Utrecht. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij AATech10M zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. AATech10M staat voor je klaar om elke elektricien Lees meer...

Reviews over AATech10M

De klus bestond uit drie onderdelen: plaatsen nieuwe deurbel, plafondlamp en vervangen buitenlamp. Dit is allemaal netjes uitgevoerd en het werkt naar behoren.

Er zijn goede diagnoses gesteld en Peter maakt een offerte. Het derde probleem is wel goed opgelost. Peter heeft veel kennis en werkt zorgvuldig.

Helemaal tevreden

Na grondig onderzoek bleek het armatuur niet meer te repareren. Kapotte trafo niet meer leverbaar. Resultaat wordt een nieuwe lamp.

Prettige persoon, geeft niet snel op als klus toch anders is dan gedacht

Prima ?? Mr werd zeer secuur.

De klus is geklaard. Alles is keurig netjes gedaan. Top.

De klus is netjes gedaan en ben er erg blij mee

De klus viel tegen. Er waren onverwachte zaken en daardoor moesten er snel oplossingen gevonden worden. Het duurde daardoor ook veel langer dan verwacht. Peter heeft dit professioneel en zeer zorgvuldig opgelost. Ontzettend blij met het werk dat hij gedaan heeft en de manier waarop hij werkte en overlegde.

Een woord fantastisch

Exceptional service! Professional, efficient, and knowledgeable. Highly recommend for any electrical needs.

Friendly service and helpful

Goed en netjes gewerkt, klus binnen de tijd geklaard op een zeer accurate en nette manier

Hij werkt zorgvuldig en precies. Het uiteindelijke resultaat is dat we ondanks het moeten verlengen van de antennekabels, nu een beter beeld hebben. Hij werkt netjes en gestructureerd. Dat was al te zien aan de manier van omgaan met zijn gereedschap. Klasse!

Klus naar genoegen geklaard

Peter Beenke heeft de electrische haard , dus niet tuinverlichting, naar volle tevredenheid en op een zeer prettige vertrouwde wijze, aan de wand opgehangen. Peter werkt netjes en zeer precies. Een echte vakman!

Peter doet zijn werk goed, ik ben tevreden.

Peter heeft de reparatie goed uitgevoerd, uitleg gegeven over de procedure en nog extra gecheckt of de reparatie echt uitgevoerd moest worden. Ik beveel Peter van harte aan.

peter is very professional and great guy. He completed my home tasks very fast and with absolute quality.

Peter was stipt, kundig en werkt netjes en zorgvuldig. Een vakman zoals er niet veel meer bestaan.

Prettige samenwerking en Peter werkt netjes en zorgvuldig. Wel de indruk dat het iets sneller had gekund. Gezien de kleine klus vind ik het aantal uren aan de hoge kant. Belangrijkste is dat het goed gebeurt, maar ik had op 3 uur gerekend. 400 euro vond ik voor de klus eigenlijk teveel. Ik zou er max 240 euro voor willen betalen.

Stipt en deskundig . Verlichting in de keuken ge-update

Supersnel geholpen, volgende werkdag al. Probleem is verdwenen. Peter heeft mij heel goed uitgelegd wat hij ging doen en wat de oplossing was. Prettige ervaring.

Uitgebreid en fijn geholpen door Peter, ben enorm tevreden en de nieuwe kookplaat zit erin!

Zeer goed! Uitstekende communicatie vaardigheden en zeer netjes.

Zeer tevreden met de plaatsing van een nieuwe inbouw combimagnetron.

Zoofy.nl 4.77 26 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

oplaadpoort vervangen cv bijvullen bouwtekening wasdroger aansluiten sierpleister elektrische poort of hek aansluiten of repareren ikea kallax kast monteren schoorsteen impregneren per uur leidingwerk doorspuiten keilbouten verwijderen huishoudelijke hulp gevel renoveren terras schoonspuiten deur inkorten water in kruipruimte
Boek direct een vakman