45
Reviews
3 jaar
Zoofy
Klusjesman
Zonweringspecialist
Elektricien

4,96/5 - 45 reviews

TOP PRO

Outman Services

TOP PRO

4,96/5 - 45 reviews

Klusjesman
Zonweringspecialist
Elektricien
Rijswijk
45 klussen uitgevoerd
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Zonweringspecialist and Elektricien

Over Outman Services elektricien

Welkom bij Outman Services, dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Rijswijk. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Outman Services zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Outman Services staat voor je klaar Lees meer...

Reviews over Outman Services

een klein klusje, prima gedaan.

We hadden de afspraak verplaatst naar gistermiddag in plaats van naar vandaag. OUTMAN heeft de kast heel vlot en zeer deskundig en ambachtelijk gemonteerd! Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat! Mocht ik in de toekomst weer een dergelijke klus hebben, dan zal ik zeker weer een beroep op hem doen! Ik ben zeer tevreden over zijn geleverde werkzaamheden met betrekking tot de montage van de badkamerkast! Geef dit maar aan hem door!

Vriendelijke jongeman Klus goed gedaan :)

Outman heeft de klus perfect geklaard. Het bleek lastiger dan gedacht (buiten zijn schuld) maar hij heeft het heel goed afgemaakt. Nette man, communiceerde ook duidelijk. Kan hem zeker aanraden!

Zoofy.nl
4.96

45 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman