41
Reviews
3 jaar
Zoofy
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman

4,85/5 - 41 reviews

TOP PRO

Olivetree Installatietechniek

TOP PRO

4,85/5 - 41 reviews

Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Rotterdam
41 klussen uitgevoerd
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Klusjesman

Over Olivetree Installatietechniek loodgieter

Welkom bij Olivetree Installatietechniek, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Olivetree Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Olivetre Lees meer...

Reviews over Olivetree Installatietechniek

Edson heeft de loodgietersklus naar verwachting geklaard en goed werk geleverd.

Een vakman aanvragen via internet is best spannend. Je weet nooit wie je krijgt. Bij ons moest een nieuwe gasleiding geplaatst worden, door het hele huis. Via de kruipruimte naar de keuken en via plafonds naar de cv-ketel op zolder. Edson is een topper. Het was een zware klus met veel verantwoordelijkheid. Edson hebben we ervaren als vriendelijk, eerlijk en onbevangen. Hij laat zien dat hij kennis van zaken heeft en werkt zeer nauwkeurig. Hij legt tot in detail uit wat hij wil gaan doen en hoe hij iets gaat doen. Edson blijft echter overleggen met zijn klant. Hij luistert en wil aan elke wens voldoen, indien technisch mogelijk. Daarnaast is hij betrouwbaar en doet wat hij belooft. Dit is een vakman die je echt graag in je huis wilt hebben. Jan en Liesbeth, Pijnacker.

Edson heeft de loodgietersklus naar verwachting geklaard en goed werk geleverd.

Erg aardig en kundig. Alles conform afspraak en communiceert duidelijk. Heeft de lamellen snel voor ons gerepareerd. Zo hoeven we geen nieuwe aan te schaffen, heel fijn!

Prettige vriendelijke klusser. Doet z’n werk vakkundig en gaat flexibel om met hobbels op de weg. Kan hem zeker aanraden.

Zoofy.nl
4.85

41 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman