Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Olivetree Installatietechniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,83/5 - 29 reviews

Olivetree Installatietechniek
29
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Elektricien

Klusjesman

Rotterdam
29 klussen uitgevoerd
afvoer aanleggen , roeitrainer installeren , van bad naar douche
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Klusjesman

Over Olivetree Installatietechniek loodgieter

Welkom bij Olivetree Installatietechniek, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Olivetree Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Olivetre Lees meer...

Reviews over Olivetree Installatietechniek

De klus is klaar. Er waren 40,50 euro aan materiaal kosten afgesproken. Op de factuur staat 46 euro. Vakman had geen juiste kit en moest die kopen. Ook was de boor gehuurd en moest het boutje van de boor gekocht worden ( betaald worden door mij). Bij het boeken van de klus verwacht je dat de vakman met alle materialen en boren komt. Ik had verwacht dat de montage van de douchescherm in 1 uur klaar zou zijn maar dit duurde langer. De vakman was heel aardig, beleefd, professioneel en ging secuur te werk. Ben blij met het eindresultaat maar het duurde lang en de totale kosten zijn wel erg hoog voor het plaatsen van een douchewand en stang. Nogmaals goede vakman maar kosten zijn hoog. Ik heb het betaald, is prima zo. Maar ik twijfel of ik Zoofy weer ga nemen. Ik ben blij met de vakman en de klus is keurig gedaan met zorg. Totale kosten vallen tegen.

Goed werk, nette communicatie. En het werk goed verricht.

Prima geholpen en communicatie verliep uitstekend

Prima werk geleverd. Op tijd en goed meegedacht over de beste oplossing voor de klus. Prijs conform de afspraak

Top, netjes vakbekwaam afgehandeld. Super en zit ver weer warmpjes bij.

Vriendelijk, beleefd, vakkundig en netjes werken. Geeft garantie voor zijn werk.

Aardige, toegankelijke man. Denkt mee in beste oplossing en resultaat is goed

dhr. Edson Oliveira Gomes heeft vakkundig werk geleverd waarover we zeer tevreden zijn. Hij is een aardige man, waarmee we tijdens de werkzaamheden ook gezellig konden praten. Harry

Edson heeft de klus goed en nauwgezet uitgevoerd. Niet onbelangrijk, hij is aardig.

Edson heeft de loodgietersklus naar verwachting geklaard en goed werk geleverd.

Edson heeft een prettige persoonlijkheid, eerlijk en komt betrouwbaar over. Heeft het een en ander uitgelegd over de klus en heeft zijn werk prima en vakkundig uitgevoerd.

Edson is vriendelijk, kundig en werkt snel. De manier waarop de klus werd achtergelaten beschrijven ze in het engels als 'icing on the cake'. Ik was zeer tevreden.

Edson was on time, friendly and very helpful. The job was done well with no fuss. 5 stars! :)

Een vakman aanvragen via internet is best spannend. Je weet nooit wie je krijgt. Bij ons moest een nieuwe gasleiding geplaatst worden, door het hele huis. Via de kruipruimte naar de keuken en via plafonds naar de cv-ketel op zolder. Edson is een topper. Het was een zware klus met veel verantwoordelijkheid. Edson hebben we ervaren als vriendelijk, eerlijk en onbevangen. Hij laat zien dat hij kennis van zaken heeft en werkt zeer nauwkeurig. Hij legt tot in detail uit wat hij wil gaan doen en hoe hij iets gaat doen. Edson blijft echter overleggen met zijn klant. Hij luistert en wil aan elke wens voldoen, indien technisch mogelijk. Daarnaast is hij betrouwbaar en doet wat hij belooft. Dit is een vakman die je echt graag in je huis wilt hebben. Jan en Liesbeth, Pijnacker.

Heeft het werk goed gedaan ben tevreden. 👍 Vriendelijk persoon zeker aan te bevelen😊

Het eindresultaat is helemaal top. Ik ben super blij. Hij heeft heel goed werk geleverd

Hij heeft het werk heel zorgvuldig gedaan. We zijn erg tevreden met het resultaat. Alles werkt perfect.

Klus geklaard. Super attent en werkt netjes.

Klus is geklaard, helaas ontbraken er 2 snoertjes, maar daar kon Edson absoluut niets aan doen. Hij is een zeer rustige en vriendelijke vakman die niets afraffelt en zeker laat zien dat hij zijn vak beheerst.

kraan zit er netjes op evenals afvoer alles goed verwerkt en juiste uitleg momenteel geen tegenvallers

Kraantje gefixt, zeer vriendelijke vakman ?

Mijn zoon en ik zijn erg tevreden over het werk wat Edson geleverd heeft, hij verstaat zijn vak erg goed, hij heeft het erg goed gedaan.

Prettige vakman, snel, vakkundig en legt alles goed uit

Snel en goed geholpen.Aardige monteur,werkte heel precies.Perfekt!

Super gedaan

vakkundig en professioneel en vlot afgehandeld

Vervangen van de radiator en verleggen van leidingen. Edson heeft met veel aandacht gecontroleerd of er nergens lekkages ontstonden en of de nieuwe radiator wel aansloeg. Daarnaast is er netjes gewerkt en is het netjes achter gelaten.

Vervangen van een radiator. Vriendelijk en vakbekwaam.

Wat een fijn dat deze service bestaat. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Zoofy.nl 4.83 29 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

smart tv installeren bevroren leiding ontdooien onderhoud kachel antislip op trap aanbrengen ring video deurbel afzuigkap repareren dak inspecteren wc bril vervangen halve dag schoonmaker halve dag thuis vlonder maken commode monteren lekkage badkamer vloerverwarming spoelen huis beveiligen tegels zetten
Boek direct een vakman