3
Reviews
2 jaar
Zoofy
Loodgieter
Timmerman
Klusjesman

4,67/5 - 3 reviews

TOP PRO

CJZ Bouw

TOP PRO

4,67/5 - 3 reviews

Loodgieter
Timmerman
Klusjesman
Purmerend
3 klussen uitgevoerd
wc bril vervangen , sanitair , spiegel ophangen
2 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Timmerman and Klusjesman

Over CJZ Bouw loodgieter

Welkom bij CJZ Bouw, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Purmerend. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij CJZ Bouw zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. CJZ Bouw staat voor je klaar om elke loodgieter kl Lees meer...

Reviews over CJZ Bouw

Fantasch vriendelijke behulpzaam en mee levend. Heb zijn hulp deze ochtend heel erg gewaardeerd! Had geen beter klusser kunnen wensen!!

De timmerman heeft goed zijn werk gedaan ik ben zeer tevreden en geen rommel achtergelaten

Eindelijk heb ik in al die jaren dat ik ontevreden maar toch gedwongen met Zoofy werk een echt professionele vakman gevonden. Christian werkt op een heel ander niveau en je krijgt zeker waar voor je geld. De beste vakman tot nu toe.

Heel blij met service van Christian. Vooraf een fijn overleg gehad aan de telefoon zodat ik precies wist wat ik kon verwachten. Hij kwam precies op de afgesproken tijd en hij heeft de klus keurig geklaard. Het was geen gebruikelijke klus maar hij heeft het prima en met veel verstand van zaken naar volle tevredenheid opgelost. Daarnaast is hij heel prettig in de omgang. Top!

Zoofy.nl
4.67

3 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman