Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Elektricien in Rotterdam.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

  4.5/5 sterren gebaseerd op 321 reviews

  Mike Stierman

  Mickel van der Wielen

  Rob Souer

  Adilson Fortes

  Elektricien Rotterdam gezocht (met spoed)?

  De Erasmusbrug bepaalt natuurlijk een groot deel van het Rotterdamse aanzicht en is s avonds prachtig verlicht. Bij het aanleggen van verlichting komt meer bij kijken dan je denkt. Vooral de veiligheid is een belangrijk onderdeel. Onze elektriciens weten precies hoe ze dit het beste kunnen uitvoeren. Schakel daarom zoofy.nl in. Onze vakmannen staan meteen paraat om jouw mooiste verlichting veilig aan te leggen.

  Hoe weet je nou of je een betrouwbare en vakkundige elektricien gevonden hebt? Zoofy helpt je hierbij. Wij hebben een grote selectie elektriciens die je kunnen helpen. Deze vakmannen zijn door ons zelf geselecteerd. Om het voor jou nog wat makkelijker te maken, hebben we fotos en beoordelingen van de vakmannen op de site staan. Via jouw postcode zie je dan wie er in Rotterdam voor je beschikbaar is.

  Zoofy is 24/7 voor je bereikbaar. Mocht je direct een elektricien nodig hebben, dan hebben wij dit in 20 minuten geregeld. Binnen no-time staat er iemand voor je deur. Heeft het minder haast en plan je liever een afspraak in, dit kan gemakkelijk via onze site. Vul je gegevens in en kies jouw gewenste tijd en datum. Wij zorgen dat er op dat moment iemand voor je klaar staat. De voorrijkosten besparen wij je! Wij rekenen namelijk geen voorrijkosten.

  Per elektricien staat een tarief per uur gegeven. Je mag bij ons altijd een offerte aanvragen, wanneer je niet zeker bent hoe veel jouw klus gaat kosten.

  Bij ons betaal je hoe dit jou uitkomt. Contant of met iDeal is allebei mogelijk. Sommige vakmannen hebben zelfs een pinautomaat voor je meegenomen. Alles om het je zo relaxt mogelijk te maken.

  In welke wijken hebben we elektriciens in Rotterdam

  Als je Rotterdam zegt, dan bedoel je eigenlijk je eigen wijk. Pernis, of Botlek, Rivium of Hoogvliet. Rotterdam is groot en wij leveren overal in Rotterdam elektriciens die je snel kunnen helpen met een oplossing voor jouw elektraprobleem.De gemeente Rotterdam is groot. Ook in alle buurten van Rotterdam zijn onze elektriciens beschikbaar om jou te helpen. In Cool, Dijkzigt en Delshaven. In Middelland en Agniesebuurt. Waar je ook woont, we gaan het regelen!

  Onze locatie in Rotterdam

  Hoornbrekersstraat 20
  3011CL
  rotterdam
  Telefoonnummer: 010-3074674

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

  Hulp nodig?+
  Connecting...