32
Reviews
2 jaar
Zoofy
Klusjesman
Elektricien
Smart Home

4,78/5 - 32 reviews

TOP PRO

Handymaier

TOP PRO

4,78/5 - 32 reviews

Klusjesman
Elektricien
Smart Home
Scherpenisse
32 klussen uitgevoerd
2 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Elektricien and Smart Home

Over Handymaier loodgieter

Welkom bij Handymaier , dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Scherpenisse. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Handymaier zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Handymaier staat voor je klaar om elke l Lees meer...

Reviews over Handymaier

Goede service van Luciano! Hij gaat vakkundig te werk en komt met verschillende oplossingen. Wij zijn erg blij dat hij ons geholpen heeft!

Goed aardige persoon een vakman die wist wat tie deed

Keurig opgehangen, helemaal blij met het resultaat

Beleefde, Engels sprekende jongeman. Was er ruim op de afgesproken tijd. Ging voortvarend te werk, en wist in de toch wel krappe ruimte redelijk probleemloos e.e.a. te installeren. Helaas werd na zijn vertrek een kleine lekkage geconstateerd. Luciano gebeld rond 20.30u en hij vroeg of hij langs moest komen om dit te verhelpen. Dit vonden wij niet nodig gezien het tijdstip, en afgesproken de volgende dag te komen. Was weer ruim op tijd en heeft de lekkage snel en goed verholpen. Kort en goed : zeer tevreden, mag van ons zo weer komen als er iets te installeren zou zijn.

Luciano gebeld. Tijd aangepast naar 8-9u. Was keurig op tijd. Klus is snel geklaard. Tafel netjes op z'n plaats gezet. Ontdekte schade aan het 2e meubelstuk. Direct gemeld. Verpakking zo goed mogelijk hersteld. Luciano is behulpzaam.

Luciano was eerder dan de afgesproken tijd, altijd fijn! Hij heeft het probleem niet kunnen verhelpen maar wel de juiste oorzaak gevonden en vanuit daar hebben wij besloten dat nieuw kopen beter was dan reparatie voor een 10 jaar oude vaatwasser. Vriendelijke, nette man.

Goede service van Luciano! Hij gaat vakkundig te werk en komt met verschillende oplossingen. Wij zijn erg blij dat hij ons geholpen heeft!

Luciano is heel accuraat , zakelijk en aardige man. Alleen Ik vind iets te duur service. Jammer.

Goed aardige persoon een vakman die wist wat tie deed

Luciano is op Donderdag 2 December langsgeweest voor de installatie. Dat ging goed. Helaas bleek het dat er nog een additionele installatie nodig was. Luciano is netjes de dag erna bij ons langsgeweest om het op te lossen! Alles werkt naar behoren.

Zoofy.nl
4.78

32 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman