Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Elektricien in Den Haag.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  Direct 'n top elektricien uit Den Haag

  Afspraak wanneer je wil. Geen voorrijkosten. Wij regelen 't voor je! 😀

  Top elektricienklussen


  Alle elektricienklussen

  Zoek je klus:


  Je locatie: (Den Haag)


  "Klanten beoordelen onze elektriciens met een 9,2/10


  Vragen of hulp met boeken? Bel ons
  085-0654812


  Kies zelf hoe je achteraf betaalt

  Zoek je elektricienklus

  Elektricien uit Den Haag komt wanneer je wil

  De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

  4.5/5 sterren gebaseerd op 276 reviews

  Geoffrey van Putten

  Stephan Stilting

  Stephen Bart

  Abdeslam Mandil

  Elektricien Den Haag gezocht (met spoed)?

  Heb je nog geen stopcontact in de meterkast? Dit kan best essentieel zijn om bijvoorbeeld een router te plaatsen. Wij helpen je daar graag mee. Onze elektriciens weten precies hoe ze te werk moeten gaan en hebben dit binnen een paar uur opgelost. Maak gemakkelijk via zoofy.nl een afspraak!

  Zou je dat het liefst vandaag al willen laten plaatsen? Bij Zoofy kan dat. Binnen 20 minuten heb je iemand geregeld die dezelfde dag nog langs komt. Kan het nog wel eventjes op zich wachten? Plan dan via onze site een afspraak. Het enige wat je moet doen is je gegevens invullen en dan zie je wie er in Den Haag voor je beschikbaar is. Zoofy kun je 24 uur per dag bereiken.

  Op onze site hebben we bij elke vakman een foto voor je neergezet. Je krijgt dan een idee welke elektriciens er voor je klaar staat. Klanten geven na een klus een review achter. Vanuit hier kun zie hoe jouw kozen elektricien uit Den Haag beoordeeld wordt. Nog een extra voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten!

  Op de site zie je welke tarieven er gevraagd worden per uur. Mocht je het fijn vinden om een offerte te ontvangen, is dat ook geen probleem. De kosten van de klus kun je meteen contant betalen bij je loodgieter of je maakt het bedrag over via iDeal. Als je gelukt hebt kun je ook pinnen bij je vakman!

  In welke wijken hebben we elektriciens in Den Haag

  We helpen je overal in Den Haag aan een elektricien. In het centrum, Segbroek en Laak. In elke wijk staan we snel bij je op de stoep. In elke wijk betekent ook in elke buurt. Van Ypenburg tot Transvaalkwartier tot Haagse Bos. Als jij een elektricien in Den Haag nodig hebt, dan zorgen we er voor dat ie snel bij je op de stoep staat. En dat je ook snel weer van hem af bent, incl een oplossing voor je probleem!

  Onze locatie in Den Haag

  Ten hovestraat 39
  2582PJ
  den haag
  Telefoonnummer: 070-2210768

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

  Zo werkt Zoofy

  Snel de juiste vakman

  1

  Welke klus moet er gebeuren?

  Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

  2

  Wanneer komt het uit?

  Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

  3

  Vul je gegevens in

  We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

  Hulp nodig?+
  Connecting...