Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Den Haag.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in Den Haag.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top elektricienklussen


Alle elektricienklussen

Zoek je elektricienklus

Elektricien uit Den Haag komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.6/5 sterren gebaseerd op 328 reviews

Bertus Kropmans

Isa Uslu

Geoffrey van Putten

Stephen Bart

Elektricien Den Haag gezocht (met spoed)?

Heb je nog geen stopcontact in de meterkast? Dit kan best essentieel zijn om bijvoorbeeld een router te plaatsen. Wij helpen je daar graag mee. Onze elektriciens weten precies hoe ze te werk moeten gaan en hebben dit binnen een paar uur opgelost. Maak gemakkelijk via zoofy.nl een afspraak!

Zou je dat het liefst vandaag al willen laten plaatsen? Bij Zoofy kan dat. Binnen 20 minuten heb je iemand geregeld die dezelfde dag nog langs komt. Kan het nog wel eventjes op zich wachten? Plan dan via onze site een afspraak. Het enige wat je moet doen is je gegevens invullen en dan zie je wie er in Den Haag voor je beschikbaar is. Zoofy kun je 24 uur per dag bereiken.

Op onze site hebben we bij elke vakman een foto voor je neergezet. Je krijgt dan een idee welke elektriciens er voor je klaar staat. Klanten geven na een klus een review achter. Vanuit hier kun zie hoe jouw kozen elektricien uit Den Haag beoordeeld wordt. Nog een extra voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten!

Op de site zie je welke tarieven er gevraagd worden per uur. Mocht je het fijn vinden om een offerte te ontvangen, is dat ook geen probleem. De kosten van de klus kun je meteen contant betalen bij je loodgieter of je maakt het bedrag over via iDeal. Als je gelukt hebt kun je ook pinnen bij je vakman!

In welke wijken hebben we elektriciens in Den Haag

We helpen je overal in Den Haag aan een elektricien. In het centrum, Segbroek en Laak. In elke wijk staan we snel bij je op de stoep. In elke wijk betekent ook in elke buurt. Van Ypenburg tot Transvaalkwartier tot Haagse Bos. Als jij een elektricien in Den Haag nodig hebt, dan zorgen we er voor dat ie snel bij je op de stoep staat. En dat je ook snel weer van hem af bent, incl een oplossing voor je probleem!

Onze locatie in Den Haag

Ten hovestraat 39
2582PJ
den haag
Telefoonnummer: 070-2210768

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.