Zoek hier je klusje
Elektricien Purmerend

Elektricien in Purmerend

donderdag 20 oktober 2022

Ben jij op zoek naar een elektricien in Purmerend? Zoek dan niet verder! Bij Zoofy boek je de beste erkende elektriciens voor jouw volgende klus met elektriciteit.

Wat doet een elektrobedrijf allemaal

Tegenwoordig kunnen wij niet meer zonder elektriciteit. Het is belangrijk dat dit goed is aangelegd. Anders wordt elektriciteit gevaarlijk. Heb jij een klus waar elektriciteit bij komt kijken? Dan heb je een elektricien nodig. Maar wat doet een elektricien precies? Heel simpel gezegd legt een elektricien elektriciteit aan. Toch is het beroep van een elektricien meer dan alleen maar aanleggen van elektra. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van stopcontacten of verlichtingspunten in jouw huis of het vernieuwen van de groepenkast.

Wat zijn veelvoorkomende taken voor een elektricien in Purmerend?

Een elektricien kan heel veel verschillende elektriciensklussen uitvoeren. Dus niet alleen het verplaatsen van je stopcontacten. De meest voorkomende taken van een elektricien zijn:


- Verhelpen van kortsluiting
Kortsluiting komt heel veel voor. Bij kortsluiting is het onmogelijk om nog gebruik te maken van elektriciteit in jouw huis. Een erg vervelend probleem. Je stoppen kunnen doorgeslagen zijn of er kan een probleem zijn met de aardlekschakelaar. Wat het ook is, een elektricien van een elektriciensbedrijf in Alkmaar en omstreken verhelpt het probleem voor je.
- Aanleggen van een stoppenkast
Vooral in oude huizen komt het vaak voor dat hier verouderde stoppenkasten aanwezig zijn. Deze zijn niet altijd even goed onderhouden, of gewoon oud. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Een elektricien kan de groepenkast in jouw huis nakijken en eventueel voor je vervangen.
- Elektrische apparaten aansluiten of keuren
Heb je een bedrijf en werk je bedrijfsmatig met verschillende soorten elektrische apparaten? Dan moet je deze volgens de wet laten keuren door een elektricien. Hoe vaak je deze apparaten moet laten keuren, is volledig afhankelijk van de hoogte van het risico van de elektrische apparaten die je bedrijfsmatig gebruikt. Onze erkende elektriciens weten precies hoe dit in elkaar steekt en helpen je daarom graag bij de volgende keuring van jouw bedrijfsmatige elektrische apparaten.
- Aanleggen van aarding
Soms kan het voorkomen dat de aardpen in je woning versleten is. Dit is een erg specialistisch klusje, maar niet voor onze elektriciens! Met een goede aarding wordt voorkomen dat jouw elektrische apparaten onder stroom staan. Toch wel fijn als de aarding in je woning goed werkt en je niet geƫlektrocuteerd wordt dankzij een elektricien via Zoofy.
- Aansluiten van perilex stekkers
Perilex stekkers wordt ook wel een driefasenspannings-stekkersysteem genoemd. Deze stekkers hebben twee poten meer dan de reguliere stekkers die wij in huis gebruiken. Deze perilex stekkers zitten vooral op zwaardere elektrische apparaten, zoals kookapparatuur. Niet overal is een perilex aansluiting beschikbaar. Daar kan een goede elektricien van bijvoorbeeld een elektrobedrijf uit Alkmaar of de nabije omgeving je goed bij helpen. Zij zorgen voor een aansluiting in jouw woning, zodat je de perilex stekkers en je apparatuur veilig kunt gebruiken.


Hoe kun je een elektricien in Purmerend inhuren bij Zoofy?

Via Zoofy dien je zelf een verzoek in voor jouw volgende klus. Voer alle gegevens in via onze website en verzend de aanvraag. Zoofy deelt jouw gegevens alleen met de elektricien die jouw klus accepteert. Zodra een elektricien jouw klus aanneemt, ontvang je van ons een bevestiging in jouw email met de afspraak. In deze email vind je een tijdvak met twee uur waarin de elektricien bij jou thuis langs kan komen. De kosten van de opdracht betaal je altijd aan Zoofy. Je krijgt van ons een betaallink via de email of per sms. Wij betalen de opdracht niet meteen uit aan de elektricien die bij jou langskomt. De kosten worden nog even door ons vastgehouden. Zo geven we jou en ons de zekerheid dat de elektricien ook echt goed werk bij jou gaat leveren. Wel een fijn idee, toch?

Wat zijn de kosten voor een elektricien in Purmerend?

Wat de precieze kosten zijn voor jouw klus, is afhankelijk van de grootte van de klus. De erkende elektriciens via Zoofy werken met een vast uurtarief. In de omgeving van Purmerend komt dit uurtarief uit op 65 euro. Dit is inclusief btw. Heb je een spoedklus of komt een elektricien in het weekend of in de avonduren langs? Dan betaal je een toeslag. Bij Zoofy worden geen voorrijkosten gerekend. Scheelt toch weer. De meeste standaardklussen hebben een eigen vooraf vastgestelde prijs. De geldende prijs zie je van te voren bij het aanvragen van een klus via Zoofy. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Waarom een elektricien inhuren via Zoofy?

Via Zoofy regel je gemakkelijk, snel en goedkoop een erkende elektricien voor jouw volgende klus. Je weet door de prijsweergave bij de aanvraag meteen wat je financieel gezien kan verwachten. Doordat wij geen voorrijkosten rekenen, boek je goedkoop een erkend vakman voor jouw klus. Je dient zelf een aanvraag in en de elektricien neemt jouw klus aan. Altijd iemand uit de buurt, dus snel bij jou aan de slag.

Waar komt een elektricien in Purmerend?

Ben je op zoek naar een goede elektricien in Purmerend of de omgeving van Purmerend? Dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Wij werken samen met elektriciensbedrijven in Alkmaar, Purmerend en Amsterdam. Deze erkende elektriciens komen in alle wijken van Purmerend, zoals de Purmerbuurt, maar ook Purmer-Noord, Purmer-Zuid, De Gors, Weidevenne en de Wheermolen.