8
Reviews
3 jaar
Zoofy
Klusjesman
Klushulp
Loodgieter

4,88/5 - 8 reviews

TOP PRO

RDH Services

TOP PRO

4,88/5 - 8 reviews

Klusjesman
Klushulp
Loodgieter
's-Gravenhage
8 klussen uitgevoerd
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Klushulp and Loodgieter

Over RDH Services loodgieter

Welkom bij RDH Services, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio 's-Gravenhage. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij RDH Services zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. RDH Services staat voor je klaar om el Lees meer...

Reviews over RDH Services

Redouan heeft mijn wastafelkraan vlot en effectief vervangen en ik ben heel erg tevreden met zowel zijn vakmanschap als zijn prettige manier van optreden.

Redouane Dhoum voldeed ruimschoots aan mijn verwachtingen. Hield zich keurig aan de afgesroken tijd zoals vermeld in een vooraf gestuurd appje. Klus werd vakkundig aangepakt, bij tegenvallers (het betrof het plaatsen van een gebruikte deur) werd overlegd wat de mogelijkheden waren waarna die naar mijn wensen werden uitgevoerd. Is pas vertrokken nadat klus volledig naar tevredenheid was afgerond. Vriendelijke, correcte vakman

Was een lastige om te ontdekken, dat het een andere bedrading betreft. Goed uitgezocht en probleem opgelost. Ik had het zelf nooit gevonden. Heel blij mee! Deurbelcamera werkt?

Netjes gewerkt, probleem opgelost, heel vriendelijk ook.

Redouane was heel vakkundige en vriendelijk. Hij ging heel zorgvuldig te werk.

Zoofy.nl
4.88

8 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman