Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Elektricien in Eindhoven.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je elektricien bestelt, ook in Eindhoven.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top elektricienklussen


Alle elektricienklussen

Zoek je elektricienklus

Elektricien uit Eindhoven komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  elektriciens

4.6/5 sterren gebaseerd op 94 reviews

Erik Verbaandert

Ferry Bakker

Martijn Wansink

Jeroen Vandenoort

Elektricien Eindhoven gezocht (met spoed)?

Kom je alweer in het donker thuis? Is er alweer een storing of defect in je meterkast? Dit is niet meer prettig natuurlijk, ga daarom gelijk naar Zoofy.nl en plan een afspraak bij ons in. De tarieven van onze elektriciens staan online en je kan ook nog eens je eigen elektricien uitkiezen. We verrekenen geen voorrijkosten en hebben de beste vakmannen in de omgeving Eindhoven, Zoofy.nl is dus een gemakkelijke keuze om te maken! Je kan ervoor kiezen om contant te betalen tijdens de afspraak of je kan het geld overmaken via iDeal. Sommige elektriciens hebben zelfs ook nog eens een pinautomaat voor je, om het je nog gemakkelijker te maken.

Onze elektriciens kunnen je niet alleen helpen bij stroomstoringen, maar ook het aanleggen of verplaatsen voor een groepenkast, het repareren van een lichtschakelaar of het repareren van de intercom. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit allemaal kan zijn en dat je alles het liefst zo snel mogelijk geregeld hebt. En dat alles goed geregeld wordt, is natuurlijk ook heel belangrijk! Iedere elektricien van ons is beoordeeld door zijn voorgaande klanten bij jou in Eindhoven, zo weet jij precies wie je in huis hebt straks.

In welke wijken hebben we elektriciens in Eindhoven?

In iedere wijk in Eindhoven komen de elektriciens bij je langs. Van het centrum naar de Strijp of naar Stratum. Ook in Gestel, Woensel en Tongelre staan we voor je klaar. We staan dag in, dag uit voor je klaar en kunnen je ook bij spoed uit de brand helpen, ook in het weekend.

Technische apparatuur is vaak ingewikkeld en gevaarlijk, daarom kun je het probleem het beste door een van onze vakmannen laten verhelpen. In elke wijk in Eindhoven zijn we te vinden en staat er een elektricien voor je klaar!In Noord, Oost, Zuid of West.

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.